7 rezoluții pe care orice femeie singură (care vrea o relație) trebuie să le ia în considerare în 2014

Publicat pe 31.12.2013 la 11:11 Actualizat pe 31.12.2013 la 13:06

La noapte, în loc să-ți deplângi soarta și să te compari cu Bridget Jones, gândește-te în ce fel ai putea să-ți îmbunătățești viața amoroasă. Ia în considerare rezoluțiile de Revelion de mai jos și pregătește-te să-ți schimbi perspectiva asupra relațiilor:

1. Mai întâi, crezi în iubire! Nu contează câți ani ai și de câte ori ai luat-o de la capăt, nu renunța la gândul că într-o bună zi, vei găsi bărbatul potrivit și dragostea la care ai visat toată viața. Crezi în tine, în capacitatea ta de iubire și a altora, de a te iubi. Speranța și optimismul te vor ajuta să treci peste momentele grele și tot ele te vor ajuta să-ți deschizi inima la momentul oportun.

2. Protejează-ți inima! Dacă bărbatul de care te-ai simțit atrasă la început nu te mai respectă și te jignește, nu îl disculpa! Oricât de greu ar fi, realizează că nu ai niciun viitor cu el și mergi mai departe. Inima ta merită să fie cucerită de cineva care te va aprecia cu adevărat.

3. Fii fericită cu tine înainte să cauți fericirea alături de EL! Nu poți să iubești pe cineva dacă nu te iubești pe tine. Găsește-ți echilibrul emoțional și descoperă cine ești cu adevărat înainte de a te arunca cu ochii închiși într-o relație.

4. Ești iubita lui, nu mama lui. Nu te transforma în persoana care îi îngrijește orgoliul și este la dispoziția lui 24/24, în dauna intereselor proprii. Mai ales nu fă asta dacă el nu te tratează cu aceeași grijă și considerație.

5. Nu lua o respingere personal. Când oamenii te vor judeca și critica, nu lua cuvintele lor personal. În schimb, întreabă-te: cât de mult contează părerea lor pentru mine? Au dreptate când spun asta , trebuie să mă schimb? Viața e prea scurtă pentru a lua în seamă toate criticile.

6. Nu te aștepta la perfecțiune - de la alții sau de la tine. Nu există bărbatul perfect, deci încetează să-l mai cauți sau să încerci să-l transformi pe iubitul actual în Prințul din povești.

7. Ai răbdare cu tine. Nu destinația contează, ci călătoria. Deși uneori ți se pare că nu îl vei găsi niciodată, nu are sens să disperi sau să îl accepți pe primul care îți iese în cale. Urmează drumul care ți-a fost trasat și privește cu atenție în jurul - ar putea să apară când te aștepți mai puțin.

foto: hepta.ro

În articolul

7 rezoluții pe care orice femeie singură (care vrea o relație) trebuie să le ia în considerare în 2014

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x