7 semne că ai întâlnit BĂRBATUL IDEAL! Ți se potrivesc?

Publicat pe 19.06.2014 la 14:50 Actualizat pe 19.06.2014 la 16:05

De multe ori ni se întâmplă să căutăm cu disperare un anumit tip de bărbat și să trecem cu vederea unul care este cu adevărat interesat de noi și chiar mai aproape decât ne-am fi gândit

7 semne că el este bărbatul ideal

hepta

De multe ori ni se întâmplă să căutăm cu disperare un anumit tip de bărbat și să trecem cu vederea unul care este cu adevărat interesat de noi și chiar mai aproape decât ne-am fi gândit.

Pentru a evita astfel de situații îți vindem câteva ponturi.

1. Adoră să îți pună întrebări, nu doar să răspundă la ele. Este semn că își dorește să te cunoască mai bine. Dacă își amintește răspunsurile tale după două zile este cu adevărat un bărbat perfect.

2. Îți spune numele atunci când ți se adresează. Într-o lume în care poreclele sau alte apelative sunt la modă, faptul că îți spune pe nume este un semn bun. Fii atentă la intonația sa pentru a-i ghici sentimentele.

3. Îți deschide ușa. Fie că luăm sensul metaforic, fie pe cel literal, bărbatul acesta trebuie păstrat. Mai rar putem vorbi de maniere în ziua de astăzi.

4. Vorbește despre familia sa și pune întrebări despre propria ta familie. Bărbații tind să se sperie ușor și să ascundă anumite părți din viața lor pentru a nu îți face o impresie greșită. Atât timp cât vorbește deschis despre orice trebuie admirat.

5. Te motivează și te păstrează cu picioarele pe pământ. Nimic nu poate fi mai important într-o relație ca încrederea în forțele celui de lângă tine. Dacă bărbatul te susține și te ajută să evoluezi este clar un "specimen" pe care nu trebuie să-l scapi.

6. Știe că atunci când răspunzi "bine" nu înseamnă chiar asta. E important ca el să nu te ignore și să fie atent la reacțiile pe care le ai. Înțelegerea este un lucru extrem de important.

7. Nu te sufocă, ci îți face viața mai bună. Un bărbat adevărat respectă trecutul tău și nu încearcă să te "răpească" din lumea ta.

În articolul

7 semne că ai întâlnit BĂRBATUL IDEAL! Ți se potrivesc?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x