8 jocuri sexuale cu care il pui pe jar

Publicat pe 25.01.2013 la 18:50 Actualizat pe 25.01.2013 la 19:03

Vrei sa experimentezi mai mult in pat? Iata 8 jocuri sexuale pe care trebuie sa le incerci cu iubitul tau.

1. Fa-ti fanteziile cunoscute
Din cand in cand, ti se mai intampla sa iti doresti ca iubitul tau sa fi fost un actor faimos, tu o simpla fata greu de cucerit. Sau el e un detectiv taios si tu suspecta lui preferata. E perfect normal sa ai fantezii cu el si sa vrei sa le pui in practica.

Daca ti-e rusine sa ii spui la ce te-ai gandit foloseste-te de urmatorul truc: scrie pe o hartie fantezia ta si cere-i si lui sa faca la fel. Data viitoare cand puneti un pariu sau jucati ceva, folositi-va de acele fantezii ca “porunca” pentru invins.

2. Provoaca-l in afara dormitorului
Da-i de inteles ca vrei sa fii cu el in alte locuri decat in pat. Daca nu vrei sa iesiti din apartament, incearca masina de spalat in timp ce merge, canapeaua din sufragerie (chiar si covorul) sau masa de bucatarie.

3. Lista cu “bunatati”
Ideile bune iti vin numai in locul si momentul nepotrivit? Atunci scrie-le pe foaie. Fa-ti o lista cu accesoriile pe care vrei sa le folositi daca viitoare cand faceti sex sau locurile unde vrei sa se intample.

4. Inchiriaza un film BUN
Filmele erotice pot fi un stimulent neasteptat de bun. Este un mit urban faptul ca doar barbatii sunt ahtiati dupa un film XXX. Femeile se uita si ele la clipuri, doar ca mai rar. Tu poti sa le folosesti inainte de a trece la actiune, ca preludiu dar si ca inspiratie. Arata-i ce vrei sa-ti faca, in functie de filmul vizionat.

5. Ghicitori si labirinturi
Aprinde-i imaginatia in timpul zilei cu mesaje cu dublu sens si ghicitori. Continua jocul acasa cu indicatii pe post-it-uri pentru ca, in final, comoara sa i se dezvaluie, sexy, in pat: TU.

6.Ascute-i simturile
Incearca sa il privezi de un simt pentru a le ascuti pe celelalte. Foloseste-te de masca pentru ochi sau casti cu muzica si starneste-l atingandu-l cu pene sau cuburi de gheata.

7.Nu fi egoista – imparte jucarii le!
Nu adu doar jucariile pentru sex in doi cand vreti sa fiti impreuna. Adu-ti si “prietenul cel mai bun” – vibratorul. Fie ca il pui pe el sa te stimuleze cand sunteti in pat sau te ocupi singura de acest lucru, scena il va excita cu siguranta.

8. Domina-l
Incatusarea, legarea, interdictiile au ajuns sa fie extrem de incitante pentru cupluri. Intr-adevar, bondage-ul duce totul la un nou nivel. Pentru inceput, incearca acest joc: pune-l sa stea pe spate, leaga-l la ochi si la maini de tablia patului. Apoi incepe sa ii faci un masaj senzual cu uleiuri aromate.

În articolul

8 jocuri sexuale cu care il pui pe jar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x