7 mituri despre înșelat pe care toate femeile trebuie să le știe

Publicat pe 11.06.2014 la 15:43 Actualizat pe 11.06.2014 la 16:02

Înșelatul pare a fi sfârșitul unei relații, a încrederii și iubirii în cuplu? Nu chiar. Iată câteva mituri comune despre aventurile extraconjugale:

Înșelatul pare a fi sfârșitul unei relații, a încrederii și iubirii în cuplu? Nu chiar. Iată câteva mituri comune despre aventurile extraconjugale:

Odată ce aventura a fost descoperită, cuplul nu mai poate fi fericit NICIODATĂ. Multți îndrăgostiți își revin după o relație extraconjugală și reconstruiesc iubirea lor. Faptul că nu auzi vorbindu-se despre aceste cazuri se datorează orgoliului persoanelor, cărora le este greu să deschidă un astfel de subiect dureros.

Infidelitatea nu este declanșată doar de nevoia de sex, ci de alte probleme maritale. De multe ori, celălalt calcă strâmb din dorința fizică de a fi cu altcineva, sentimentele pentru persoana cu care sunt într-o relație rămânând intacte.

Nu poți vorbi despre „înșelat”, dacă celălalt nu a făcut sex. Se pot numi textele cu aluzie sexuală înșelat? Sau planurile de viitor dezvăluite cu zâmbetul pe buze unui fost coleg? Cu siguranță, da, deși nu a avut loc niciun act sexual. Atunci când dăruiești o parte din sufletul tău unei persoane cu care ai putea într-o zi să fii, înșeli.

Aventurile încep de la atracția seuxală. De multe ori o aventură este declanșată de o conexiune emoțională puternică, de o pasiune în comun. Dacă în final diuce la sex, asta este cu totul altceva.

A înșelat o dată, va înșela toată viața. Așa cum există mulți oameni incapabili de un angajament serios, așa există și cei care au făcut o greșeală regretabilă, pe care ar îndrepta-o cu prima ocazie dacă ar putea. Important este ca cel care înșeală să spună adevărul de la bun început - atunci începe procesul de restabilire a relației.

Aventurile au loc cu parteneri mult mai tineri și mai atractivi. Nu vârsta este cea care îl atrage pe bărbat/femeie, ci noutatea. Riscul de a trăi ceva interzis cu cineva nou șli interesant este prea tentant pentru a spune pas.

Vânătoarea de femei/bărbați te împinge la asta. Deloc adevărat! De multe ori, cei care calcă strâmb întâlnesc persoana respectivă din întâmplare, nu pentru că sunt în căutarea unei noi persoane.

În articolul

7 mituri despre înșelat pe care toate femeile trebuie să le știe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x