5 accidente tragice provocate de... SEX!

Publicat pe 05.05.2014 la 15:58 Actualizat pe 11.06.2014 la 10:04

Pasiunea dezlănțuită poate duce la crime din dragoste sau accidente la fel de tragice. Următoarele cupluri și-au asumat niște riscuri de-a dreptul mortale:

Hepta

Pasiunea dezlănțuită poate duce la crime din dragoste sau accidente la fel de tragice. Următoarele cupluri și-au asumat niște riscuri de-a dreptul mortale:

1. Sharai Mawera a fost atacată de un leu și ucisă în timp ce făcea sex în tufișurile din Kariba, o destinație populară pentru turiști. Dacă partenerul de distracție a reușit să fugă dezbrăcat, purtând doar un prezervativ, tânăra și-a pierdut viața înaitne ca poliția să intervină.

2. Pentru un motiv imposibil de înțeles, un cuplu a început să facă sex pe o șină de tren din Ucraina. În cele din urmă, „atracția fatală” s-a soldat cu o femeie moartă și iubitul ei dezmembrat de un tren în viteză. Ministrul Ucrainei a comentat asupra incidentului într-un mod... macabru dar romantic: „perechea nu a reușit să-și învingă instinctele naturale”.

3. Edelia Aponte, 21 de ani, și-a dat întâlnire cu iubitul său în Plaza Cuidad Rea, din apropierea centrului Spaniei. Cei doi s-au îndepărtat căutând o zonă retrasă pentru a face dragostea, dar au nimerit din lac în puț - la propriu. În mijlocul partidei, femeia a căzut într-o fântână iar iubitul alarmat a anunțat poliția. Din fericire, femeia a fost salvată, datorându-și viața abilităților sale de înotătoare.

4. O casnică de 33 de ani a leșinat într-un supermarket din Swansea, Țara Galilor. Motivul? Chiloții cu vibrații i-au oferit un orgasm neașteptat care au făcut-o să-ți piardă echilibrul și să-și lovească capul de rafturi.

5. Tinerii Jens Gottlieb și Lisa Gruhnau început să-și facă de cap în timp ce mergeau cu motocicleta pe o șosea din Germania. la un moment dat, au tras pe dreapta și s-au ascuns în tufișuri pentru a face sex. Ghinionul lor a fost că vremea s-a înrăutățit și un fulger violent i-a determinat să fugă goi pe șosea. Cu siguranță, cei doi și-ar fi pierdut viața dacă un motociclist nu ar fi chemat poliția.

În articolul

5 accidente tragice provocate de... SEX!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x