Află care sunt cele mai comune mituri legate de sex!

Publicat pe 09.11.2013 la 14:21 Actualizat pe 27.01.2014 la 14:15

Sexul este unul dintre cele mai dezbătute subiecte, dar cât de multe lucruri știm de fapt? Multe dintre informațiile pe care le avem despre sex nu sunt det o sumă de zvonuri și idei preconcepute. Să aflăm care sunt cel mai des întâlnite mituri legate de sex.

O femeie nu poate rămâne însărcinată dacă face sex pentru prima oară – surprinzător sau nu, încă există persoane care cred acest lucru. Printre ele se numără multe care au și rămas însărcinate urmând pentru prima și ultima oară această metodă de contracepție.

Nu pot, iubire, mă doare capul – dacă ai folosit vreodată scuza durerii de cap sau ai fost refuzat vreodată din acest motiv, este timpul să afli că unul dintre cele mai eficiente remedii pentru durerea de cap este sexul. Când femeile fac sex, în corp sunt eeliberate endorfine ce atenuează durerea. Deci când iubita ta îți spune că o doare capul, știi ce tratament să îi oferi.

Bărbații vor să facă sex mereu – deși bărbații adolescenți și cei care au cu puțin peste 20 de ani sunt înnebuniți după sex, după o anumită vârstă, lucrurile se schimbă. Însă motivul principal nu este trecerea anilor, ci schimbarea stilului de viață, stresul fiind principalul motiv pentru lipsa de chef.

Oamenii în vârstă nu mai fac sex - a te gândi că bunicii tăi încă fac sex nu este tocmai cel mai plăcut lucru. Însă deși evităm să ne gândim la persoanele trecute de 50-60 de ani ca la oameni activi sexual, statisticile arată că după menopauză, unele femei se simt chiar mai relaxate și dezinhibate în pat.

Bărbații înșală mai mult decât femeile – atunci când afli că un cuplu s-a despărțit din cauza infidelității, prima presupunere este că bărbatul a fost cel care a călcat pe bec. Însă studii recente arată că bărbații sunt doar mai puțin pricepuți în a ascunde adulterul. Femeile în schimb știu mai bine să greșească fără să se afle.

Foto: hepta.ro

În articolul

Află care sunt cele mai comune mituri legate de sex!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x