Afla cum poti sa-ti saruti iubitul chiar daca e la kilometri departare!

Publicat pe 13.06.2013 la 13:59 Actualizat pe 13.06.2013 la 14:26

De azi, poti sa trimiti saruturi celui iubit, chiar daca se afla la kilometri departare de tine. Burberry a pus la cale jocul “Burberry Kisses”, un parteneriat inovativ cu Google care permite utilizatorilor sa captureze si sa transmita oricui in lume prin noua tehnologie, saruturi reale! Astfel, utilizatorii de Google Chrome si cei care detin telefoane mobile inteligente pot intra pe platforma Kisses.Burberry.com pentru a accesa o tehnologie revolutionara, numita “kiss recognition”.

Utilizatorul poate folosi web-cam-ul calculatorului sau ecranul telefonului mobil care recunoaste si inregistreaza “amprenta” buzelor, apoi va alege dintre cele cinci nuante de ruj Burberry.

La final va scrie un mesaj personalizat celui caruia vrea sa ii trimita un sarut Burberry, pe care il va putea urmari pana la destinatie prin intermediul unei animatii 3D. Aceasta animatie utilizeaza Google Earth si Google Street View pentru a transmite traseul sarutului pe harta lumii. Aceasta va arata in timp real din ce orase ale lumii si catre ce destinatii se transmit aceste saruturi. Aceasta calatorie unica a sarutului poate fi transmisa pe Google + sau alte platforme de socializare.
“Ne gandim in mod constant, cum sa traducem emotia si experienta actului creativ in lumea reala, prin intermediul spatiului digital, fie ca vrem sa captam energia unui concert live, entuziasmul dinaintea unui show de moda sau sentimentul pe care il ai, atunci cand imbraci un trench intr-o dimineata ploiasa. Campania Burberry Kisses a pornit de la ideea de a oferi tehnologiei moderne un suflet si o inima si de a folosi aceasta tehnologie pentru a uni familia Burberry din intreaga lume!”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer al casei de moda Burberry.
Videoclipul de prezentare al acestei campanii ii are ca protagonisti pe modelele britanice Charlotte Wiggins si Rob Pryor , iar muzica (“Evergreen Love”) ii apartine artistei Burberry Acoustic, Misty Miller, cea care a creat coloana sonora a campaniei parfumului Body Tender, lansat in luna marie a acestui an.
In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana nr, 4 din Bucuresti.
Raspandeste si tu saruturi oriunde in lume accesand acest link: http://kisses.burberry.com/kiss/xxxxx
În articolul

Afla cum poti sa-ti saruti iubitul chiar daca e la kilometri departare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x