Barbatii, mai buni la detectarea infidelitatii?

Publicat pe 29.08.2010 la 16:05 Actualizat pe 31.08.2010 la 14:40

Barbatii se pricep mai bine decat femeile sa descopere actele de infidelitate, dar isi banuiesc partenerele de infidelitate chiar si cand nu este cazul.

Acesta este rezultatul unui studiu recent publicat in revista Natura Umana, preluat de The Independent. In cadrul studiului, cercetatorii au intervievat 203 perechi heterosexuale, separat si confidential, privind actele lor de infidelitate, si au aflat ca desi barbatii sunt mai predispusi sa-si insele sotiile sau prietenele, ei sunt si mai perspicace in a observa actele de infidelitate. Cifrele arata ca daca femeile au dedus, intr-un procent de 80 la suta, corect infidelitatile partenerilor, barbatii au avut dreptate in 94 la suta din cazuri.

"Am vrut sa vedem ce sex este mai precis in detectarea infidelitatii sexuale. Am aflat, in cazul in care raspunsurile au fost cinstite, ca barbatii sunt mai perspicace. De asemenea, am aflat ca acestia tind sa-si suspecteze partenerele de infidelitate chiar si atunci cand nu este cazul... Femeile sunt probabil mai reticente in a dezvalui informatiile. Par a se descurca mult mai bine in a-si ascunde actele de infidelitate, acte pe care insa barbatii se pricep mult mai bine sa le descopere", a declarat dr. Paul Andrew din cadrul Univesitatii Virginia Commonwealth din Richmond.

Pe de alta parte, cercetarea sprijina ideea conform careia barbatii sunt mult mai ingrijorati de actele de infidelitate ale partenerelor intrucat nu pot fi niciodata siguri de faptul ca fii sau fiicele pe care le intretin sunt cu adevarat copiii lor sau daca se numara printre sotii inselati de neveste.

sursa: Intact News
foto: xtra-marital-affairs.com

În articolul

Barbatii, mai buni la detectarea infidelitatii?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x