Barbatul greseste atunci cand considera femeia o nulitate simpatica

Publicat pe 15.03.2013 la 15:39 Actualizat pe 19.03.2013 la 09:53

Barbatul greseste atunci cand isi alege o femeie desteapta si sexy si ii cere apoi sa nu mai fie sexy in public si nici desteapta acasa. Femeia nu isi va ascunde frumusetea sub burka relationala si nici nu va intra in vacanta corticala in dormitor.

Doamna in societate si prihanita acasa, femeia poate indeplini aceste roluri daca barbatul se va abtine din a construi o colivie marka Ikea in jurul ei.

Barbatul greseste atunci cand considera, asemeni lui Cioran, ca femeia este o nulitate simpatica. Tot acelasi filosof distins drag mie a spus insa si ca femeia este muzica pierduta in carne. Barbatul si femeia au calitati si arme diferite, nu-i cere unei femei sa fie logica si rationala tot atat de des cat ti se intampla tie.

Estrogenul, influentele lunare si alte vraji hormonale fac din femeie uneori un mister pentru ea insasi. Fii un martor amuzat si intelept si ignora toanele si fitele ei momentane. Ratiunea va triumfa asupra imaginatiei daca nu intri in conflict atunci cand femeia cauta motiv de harta conjugala.

Barbatul greseste atunci cand crede ca o alta femeie cu falfait seducator din gene si senzualitate de felina, va cere alte lucruri decat femeia deja iubita o face. Nu te lasa inselat de demo-ul decadent, orice floare isi exhiba culorile in fel si chip, dar scopul e acelasi. Alege-o pe cea mai cea si revalideaza-ti apoi masculinitatea prin victorii sociale. Fa istorie prin ingenuncherea competitiei masculine si nu prin umilirea femeii iubite.


Citeste mai multe pe artdevivre.ro

În articolul

Barbatul greseste atunci cand considera femeia o nulitate simpatica

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x