Câteva dintre cele mai interesante și puțin cunoscute lucruri despre sex

Publicat pe 10.11.2013 la 19:33 Actualizat pe 10.11.2013 la 20:11

Știai că bărbații care consumă țelină sunt percepuți ca fiind mai atrăgători de către femei? Sau că există peste 8.000 de terminații nervoase în clitoris? Citește câteva dintre cele mai interesante și mai puțin cunoscute lucruri despre sex:

Ejacularea combate congestia nazală la bărbați - orgasmul stimulează receptorii de adrenalină din pasajul nazal. Astfel bărbații pot scăpa de un nas înfundat într-un mod mai mult decât plăcut.

Clitorisul are peste 8.000 de terminații nervoase - ținând cont că oamenii sunt de-a dreptul fascinați de corpul femeii, ar fi de așteptat ca anumite lucruri despre organele sexuale feminine să nu reprezinte un mister. Însă puțini cunosc că spre deosebire de penis care are în jur de 4.000 de terminații nervoase, clitorisul este de două ori mai sensibil.

Unii oameni sunt atrași de obiecte - o femeie s-a îndrăgostit atât de nebunește de turnul Eiffel, încât a avut parte de o ceremonie civilă în anul 2007 și și-a schimbat numele de familie în “Eiffel”. Există un număr mic de persoane care simt o atracție emoțională și fizică față de obiecte.

Consumul de țelină îi face pe bărbați mai atrăgători - această rădăcinoasă are proprietatea de a crește nivelul de feromoni în corpul bărbaților. Acești hormoni sunt cunoscuți pentru faptul că stimulează dorința sexuală.

Părul pubian are rolul de a crește plăcerea sexuală - deși rostul său este acela de a proteja organele genitale, un rol secundar este acela de a capta “aromele sexuale”, formal cunoscute sub numele de feromoni. Aceștia sunt eliberați de corpurile noastre atunci când ne excităm și îl stimulează pe partener.

Sperma este un antidepresiv natural - dacă ai o stare de dispoziție mai proastă, o partidă de sex neprotejat (cu un partener sănătos bineînțeles) poate fi cel mai bun remediu. Sperma conține până la 50 la sută componenți antidepresivi, cum ar fi serotonina.

Sperma hrănește tenul - cu un conținut ridicat de proteine, zinc, magnezu, calciu, potasiu și fructoză, sperma este hrănitoare și pentru femeile mai dezinhibate, poate fi o loțiune de față cu proprietați miraculoase. Are același efect ca și o cremă hidratantă anti-rid.

Foto: hepta.ro

În articolul

Câteva dintre cele mai interesante și puțin cunoscute lucruri despre sex

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x