Ce au mai inventat japonezii? Barul destinat doamnelor care vor sa invete si sa practice masturbarea

Publicat pe 03.10.2012 la 18:18 Actualizat pe 06.10.2012 la 12:20

Un restaurant destinat in exclusivitate femeilor care doresc sa se masturbeze cu jucarii colorate si diverse, alaturi de alte doamne cu aceleasi necesitati, face furori in Japonia. Localul, situat intr-un district din Tokyo, este intitulat "Love Joule", si are scop "documentar" pentru doamnele care doresc sa... "cineze" acolo.

Love Joule, "un bar si restaurant care este dedicat femeilor interesate de dragoste si sex", are ca scop "crearea unui spatiu intim in care doamnele sa poata discuta deschis despre placerea sexuala si sa si practice aceste lucruri, poate cu ajutorul unui cocktail sau doua", spune Megumi Nakagawa, patroana restaurantului, citata de Tokyo Reporter. "Din moment ce oamenii privesc masturbarea in cazul femeilor ca fiind ceva rusinos sau tabu, autosatisfactia nu este o discutie normala intr-un bar".

Localul mai ofera clientelor, din partea casei, si vibratoare de diverse marimi si culori, care pot fi chiar folosite (sigilate, bineinteles) de catre curioase. Mai mult, la dispozitia doamnelor stau si diverse sticle de sampanie si cocktail-uri inedite, care sa le sporeasca pofta si interesul pentru autosatisfacere.

Barul, care a fost deschis in luna iulie, in Shibuya, Tokyo, are interdictie pentru barbati, exceptie facand cei care vin alaturi de o clienta fidela. Localul a avut succes in randul vedetelor din Japonia, printre cliente numarandu-se si celebra actrita porno, Nayuka Mine, conform Tokyo Reporter.

Prezentarea barului este si ea inedita, ca un strigat de libertate. In stilul jovial al anime-urilor japoneze, ideea de "masturbare in grup" este prezentata ca un lucru necesar, ce ar fi inlaturat frustrarile feminine inca din secolul... 15. Despre ce este vorba, vedeti in VIDEO de mai jos:

Foto: praca.wp.pl

În articolul

Ce au mai inventat japonezii? Barul destinat doamnelor care vor sa invete si sa practice masturbarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x