Ce elemente de stil poți împrumuta de la bărbați atunci când ieși în oraș: 5 idei inedite

Publicat pe 31.07.2018 la 18:03 Actualizat pe 31.07.2018 la 18:13

Pe lângă argumentul stilului, există și alte motive pentru care femeile împrumută aceste lucruri de la bărbați. Uneori poate fi vorba de un preț mai mic, alteori că un articol era mai confortabil sau că existau mai multe opțiuni în secțiunea pentru bărbați a magazinului.

Nu știi ce să mai porți când ieși în oraș? Pentru un plus de originalitate, te poți inspira din articolele pentru bărbați, lucru care a devenit obișnuit pentru mulți creatori de modă. De la haine și accesorii, la parfum, elementele de stil ale bărbaților pot fi împrumutate de către femei. În toate aceste categorii, vom găsi articole pe care le putem integra în garderoba noastră sau pe care le putem folosi atunci când ieșim în oraș.

Pe lângă argumentul stilului, există și alte motive pentru care femeile împrumută aceste lucruri de la bărbați. Uneori poate fi vorba de un preț mai mic, alteori că un articol era mai confortabil sau că existau mai multe opțiuni în secțiunea pentru bărbați a magazinului. Nu aștepta un moment special ca să încerci să porți articole pentru bărbați: o cămașă masculină sau un ceas pentru bărbați pot fi opțiuni ideale pentru ieșitul în oraș, fie că e vorba de cumpărături sau de o cafea cu prietenele.

Cămașa

Cămașa e articolul vestimentar pentru care există cea mai mare diversitate de modele în magazinele de haine pentru bărbați. Prin urmare, cu siguranță vei găsi unul care să îți placă. În plus, cămășile pentru bărbați sunt mai confortabile și mai lejere, pentru că nu se îngustează în zona taliei. Asortată cu o pereche de blugi sau cu pantaloni din piele, o cămașă masculină poate da un aer cool ținutei tale.

Parfumul

Este o iluzie că parfumul de femei este doar pentru femei și că parfumul pentru bărbați este doar pentru bărbați. Parfumul unisex demonstrează că această separație poate fi încălcată. De fapt, aceste parfumuri au doar unele caracteristici diferite. Pe de o parte, parfumurile feminine pot fi florale, fructate, fresh, dulci și discrete. Pe de altă parte, un parfum masculin e caracterizat de arome lemnoase, puternice, de mosc. Aceasta nu este însă o regulă. Poți găsi parfumuri de bărbați de toate tipurile: parfumuri fresh, florale, lemnoase sau orientale. Prin urmare, dacă găsești un parfum bărbătesc pe placul tău, nu ține cont de etichetă.

Ceasul

De câțiva ani este prezentă o tendință în privința accesoriilor: femeile au început să poarte ceasuri supradimensionate, din departamentul bărbaților. Acestea au un aer puternic și sofisticat, putând deveni punctul central al oricărei ținute. De obicei, ceasurile pentru femei sunt delicate, fiind în primul rând bijuterii și în al doilea rând accesorii utile, cu funcții precum cea de cronometru. Însă nu toate femeile își doresc acest stil, preferând ceasurile asociate în mod normal cu bărbații. Se pare că femeile optează pentru ceasurile masculine clasice în detrimentul celor sportive, potrivit WP Diamonds.

Pantofii sport

Pantofii sport, fie că e vorba de teniși sau de alte modele, se găsesc într-o diversitate mult mai mare în secțiunea pentru bărbați. Având în vedere că pantofii sport au început să se poarte la multe ținute, inclusiv asortați cu fuste și rochii de zi, nu este de mirare că femeile încearcă pantofii sport pentru bărbați. Totuși, există diferențe anatomice între piciorul femeii și cel al bărbatului, așa că nu e recomandat să înlocuiești pantofii dacă urmează să alergi sau să faci alt sport, potrivit Live Strong. Pentru o plimbare prin oraș, nu e însă nicio problemă.

Jacheta

Unele jachete din garderoba băieților arată prea bine ca să nu le încerci, dacă le poți găsi pe mărimea ta. În caz contrar, le poți purta oricum în stilul supradimensionat. Poți opta pentru jachete din piele sau din denim, în stil sport sau casual. O jachetă din piele se asorta în trecut cu cizme sau botine, însă acest lucru nu e obligatoriu. Poți opta pentru o pereche de pantofi cu toc subțire, dacă dorești un echilibru între latura feminină și cea masculină. Dacă lookul tău nu este atât de sportiv încât să incluzi o jachetă masculină în garderobă, ai putea opta pentru un sacou.

Sursă foto: Shutterstock

În articolul

Ce elemente de stil poți împrumuta de la bărbați atunci când ieși în oraș: 5 idei inedite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x