Ce obiceiuri au cuplurile fericite

Publicat pe 02.05.2011 la 22:36 Actualizat pe 02.05.2011 la 22:47

Nu exista o reteta a fericirii ce poate fi aplicata tuturor cuplurilor. Fiecare are un mod propriu de a-si gestiona propria relatie, insa exista cateva lucruri care sunt comune acelor persoane care sunt fericite in relatia de iubire.

1. O buna comunicare

Relatiile bune infloresc datorita abilitatii si dorintei celor doi de a comunica. Daca ceva negativ va afecteaza parteneriatul este foarte important sa discutati aceste lucruri, pentru ca daca lasati lucrurile nerezolvate prea mult timp, cu atat va fi mai greu sa le reluati mai tarziu si sa le lamuriti. Trebuie sa puteti discuta despre orice, indiferent cat de neplacut ar fi pentru ca este singura modalitate de a imbunatati ceva. Sfaturi pentru o buna comunicare:

- Nu presupune ca stii ce simte si gandeste partenerul. Daca nu esti sigur, mai bine intreaba;

- Foloseste orice metoda de a comunica, desi locuiti impreuna. Daca iti este dor de el/ea, trimite-i un mesaj, un mail, lasa-i un semn pe twitter sau facebook;

- Fa-ti timp pentru a vorbi. Chiar daca este vorba de numai cateva minute la sfarsitul unei zile pline, fa un efort de a nu te instala direct in fata televizorului ci de a va impartasi unul altuia ce ati facut peste zi;

- Fa in asa fel incat sa aveti un mediu propice pentru conversatii: iesiti in weekend la o cafea sau seara la o inghetata, o plimbare in parc, un loc linistit unde sa fiti doar voi doi si sa vorbiti in voie.

Interese comune

Nu trebuie sa iti placa orice ii place si partenerului, insa cuplurile fericite au cateva interese comune, hobby-uri si activitati. Fie ca este vorba de calatorii, tenis, sah sau inot, a avea ceva care sa va placa amandorura este o modalitate de a va imbunatati relatia de cuplu.

Intimitate

Cuplurile fericite se bucura in general de sex de calitate, dar nu se dau in laturi nici de la alte forme de intimitate. Se tin de mana, se imbratiseaza, se saruta si isi ofera unul altuia cate un masaj seara. Nu toate formele de afectiune trebuie sa duca la sex si trebuie gasite mai multe modalitati afective de a arata partenerului ca il iubesti.

Partea plina a paharului

Un alt obicei al cuplurilor fericite este acela de a se axa pe lucrurile pozitive. Trebuie sa fii sincer in legatura cu ce te deranjeaza, dar daca vreti sa mergeti inainte ca un cuplu unit, trebuie sa va axati pe ce va place unul la celalalt si nu pe ce va deranjeaza.

Citeste si a1.ro!

Foto: personalwealthguru.com

În articolul

Ce obiceiuri au cuplurile fericite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x