Ce spune numarul de parteneri sexuali despre tine?

Publicat pe 30.03.2013 la 21:01 Actualizat pe 30.03.2013 la 22:45

Ultimele cercetari din SUA au aratat ca, cu cat numarul de parteneri pe care o femeie ii are creste, cu atat scad sansele ei de a se casatori vreodata. Femeile care inca mai pot spera la casatorie nu trebuie sa depaseasca o medie de 10.5 parteneri. Cele care au avut relatii sexuale cu mai mult de 20 de barbati s-ar putea sa nu se mai marite deloc.

Chiar daca nu iti vine sa crezi, prea multi fosti in viata ta pot fi o problema, in timp ce mai putini de cinci denota faptul ca inca experimentezi.

Ce spune numarul tau despre tine?

Intre 5 - 10 parteneri: Esti ca majoritatea femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani. Ai experimentat si incepi sa iti dai seama care sunt calitatile barbatului ideal, in opinia ta. S-ar putea ca iubitul tau de acum sa fie Alesul!

Intre 10 - 20 parteneri: Ti-ai asumat niste riscuri, esti o aventuriera. Daca vrei sa "te asezi la casa ta", acum este momentul. Nu te mai feri de iubire si da-i de inteles ca vrei o relatie serioasa!

Mai mult de 20: Ai fost independenta, ai ales, ai plecat cand a fost timpul si nu regreti nimic. Poate ca nu te vei casatori, dar te vei bucura de libertatea ta.

Ce spune un numar despre altii? Afla urmarind trailerul filmului "What's Your Number?" cu Anna Faris si Chris Evans!

În articolul

Ce spune numarul de parteneri sexuali despre tine?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp