Cea mai costisitoare rochie de mireasa din lume

Publicat pe 10.08.2010 la 17:53 Actualizat pe 10.08.2010 la 18:39

Nu conteaza ce statut ai in societate, pentru ca un lucru este cert: rochia de mireasa te va costa foarte mult. Femeile nu au tinut niciodata cont de superficialitatea unei rochii de mireasa, dat fiind faptul ca ele vad acest eveniment ca pe unul extraordinar de important. Insa barbatii au observat acest lucru si nu gasesc utilitatea unei rochii de “unica folosinta”.

De unica folosinta sau nu, rochia de mireasa are o mare insemnatate, ajungand sa coste chiar si…cateva milioane de dolari.

Nu mai conteaza banii, pentru ca rochia de mireasa sopteste incantator cuvantul “nepretuita”.

Cea mai scumpa rochie de mireasa din lume, cunoscuta si sub denumirea de “The Diamond Wedding Gown”, costa nu mai mult, nu mai putin de 12 milioane de dolari. Aceasta bijuterie de rochie a fost creata de designer-ul Renee Strauss, in colaborare cu bijutierul Martin Katz, care este specializat in pietre rare.

Rochia a fost impodobita cu diamante de 180 de karate. Ce inseamna asta? Inseamna ca un diamant de pe rochie este echivalentul a unui exemplar de lux. Aceasta a fost lansata in 2007, pe un podium in care au defilat numai rochii “nepretuite”, in valoare de "doar" cateva milioane de dolari.

Comemorarea anului 2009 a fost facuta in cel mai fastuos mod: rochia creata din 2009 pene de paun. Aceasta a fost estimata la “modesta” suma de doar 1.5 milioane de dolari. Insa aceasta rochie este inedita, deoarece are, in primul rand,un aspect spectaculos si iese din banalitatea culorii alb.

Va intrebati daca exista vreo sansa ca o femeie normala sa isi achizitioneze o asemenea rochie? E bine de stiut ca aceste preturi sunt “umflate” si ca valoarea lor este estimata la un alt pret, mult mai mic. De exemplu, Vera Wang, creatoarea rochiei lui Jennifer Lopez, pentru nunta cu Ben Affleck, a fost vanduta anul urmator la un pret cu 50% mai mic, tinand cont ca a costat 3 milioane de dolari.

Deci, exista doua variante: ori ajung la un pret rezonabil, ori vor trona pe vitrinele muzeelor. Oricum, o rochie simpla si personalizata inseamna mult mai mult, decat ceva excentric si foarte…costisitor.

Foto: www.myweddingideas.net

În articolul

Cea mai costisitoare rochie de mireasa din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x