Faima nu le ridica... „moralul”! Cei mai groaznici amanți din istorie

Publicat pe 25.05.2014 la 17:31 Actualizat pe 25.05.2014 la 21:46

Pe cât de buni erau în domeniul științei sau talentați la scris, pe atât de neexperimentați erau în pat. Vorbim despre cei mai slabi amanți - faimoși - din lume:

Pe cât de buni erau în domeniul științei sau talentați la scris, pe atât de neexperimentați erau în pat. Vorbim despre cei mai slabi amanți - faimoși - din lume:

1. Filozoful existențialist francez Jean-Paul Sartre era un mare apărător al eliberării de monogamie, folosindu-și intelectul și carisma pentru a înnebuni femeile. Totuși, odată ce ajungea cu ele în dormitor, Sartre nu știa cum să le satisfacă.

2. Poetul irlandez W.B. Yeats a suferit de impotență până la o vârstă înaintată. La vârsta de 68 de ani însă s-a supus unei intervenții chirurgicale reparatorie. Aparent, operația a avut succes, Yeats petrecându-și ultimii ani cu nenumărate amante.

3. Scriitorul Franz Kafka a avut aventuri de-o noapte, dar se pare că ura sexul, considerându-l un act murdar și chiar o obligație. Nu avea deloc încredere în sine, refuzând să apară nud chiar și în spa-urile unde mergea frecvent.

4. S-a zvonit că regele Louis al XV-lea avea o disfuncție sexuală, pentru că timp de șapte ani nu a putut să facă sex cu Marie Antoinette. La un moment dat, se pare că fratele reginei a venit la el pentru a-l sfătui în astfel de probleme.

5. Poate că a fost regele rock'n'roll-ului, dar Elvis nu a avut niciun fel de succes în dormitor. Natalie Wood i-ar fi spus unuia dintre prietenii lui că „habar nu are cum să facă dragoste”.

6. În loc să facă sex, Sigmund Freud și-a petrecut timpul studiind cocaina și drogându-se, fiind convins că aceasta putea fi un substitu al masturbării, ba chiar să inhibe acest obicei.

7. Hugh Hefner și-a făcut o reputație de playboy, fiind invidiat de sute de bărbați din toată lumea. Dar fosta sa logodnică, Crystal Harris, a povestit că atunci când a făcut sex cu acesta bărbatul nu a rezistat mai mult de „două secunde”. Kendra Wilkinson, alt iepuraș Playboy, a confirmat zvonurile, declarând că era un bărbat de câteva minute, în timp ce Izabella St. James a pus punctul pe i: „doar stătea acolo, ca un pește mort”.

În articolul

Faima nu le ridica... „moralul”! Cei mai groaznici amanți din istorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x