Cele mai comune 8 vise erotice, descifrate de experti!

Publicat pe 12.04.2013 la 21:15 Actualizat pe 27.01.2014 la 15:00

Te trezesti dimineata brusc, transpirata, dupa ce intreaga noapte ai avut un vis inexplicabil. Ai visat ca aveai o aventura interzisa cu seful tau sau colegul de birou sau si mai rau, ai ajuns in bratele fostului tau iubit, din nou. Inainte sa incerci sa iti descifrezi singura visele si sa tragi concluzii gresite, afla ce parere au specialistii site-ului DreamMoods.com si autoarea cartii "Dream On It, Unlock Your Dreams Change Your Life", Lauri Quinn Loewenberg despre cele mai comune reverii erotice.

1. Cel mai comun vis: un barbat fara chip te face sa te simti minunat in pat. Nu e vorba de viitorul tau iubit sau nevoia de a fi cu cineva, ci un lucru complet neasteptat: visul iti arata ca trebuie sa fii mai puternica in viata de zi cu zi, mai "barbata": spune ce gandesti si cere ce ti se cuvine.

2. Daca visezi ca ai orgasm inseamna ca un lucru din viata ta va avea un sfarsit palpitant sau ca ai anumite nevoi pe care a venit timpul sa ti le satisfaci.

3. Daca visezi ca faci sex cu altcineva decat iubitul tau inseamna ca aveti probleme in cuplu de care nu esti constienta si care iti distrag atentia de la partener. Remuscarile pe care le ai in vis si dupa ce te trezesti se datoreaza faptului ca stii ca acest lucru il va deranja, oricare ar fi el.

4. Un vis cu o alta femeie este cel putin ciudat pentruorice femeie. In loc sa te gandesti ca ai inceput sa ai alte preferinte sexuale peste noapte, ia acest vis ca pe o confirmare a feminitatii tale. Conform DreamMoods.com, un astfel de vis semnifica mai multa toleranta si incredere in tine.

5. L-ai visat pe fostul. Ai crezut ca ai trecut peste el si ca nu mai ai (re)sentimente, dar noaptea trecuta il sarutai pasional in vis. Nu te ingrijora. Visul acesta e doar un semnal de alarma pentru viata sexuala pe care o ai in prezent. Loewenberg crede ca trebuie sa lupti impotriva rutinei pentru a simti din nou acei fluturi in stomac.

6. Azi-noapte ti-ai visat colegul in ipostaze indecente, azi trebuie sa te comporti normal cand il vezi la birou. Daca iti place de el si in plina zi, atunci visul este o consecinta normala a dorintelor tale reprimate. Daca nu te simti atrasa de el, inseamna ca trebuie sa te apropii de el ca o colega si sa il atragi intr-o colaborare profesionala.

7. Vis erotic cu seful. Daca visezi ca ai o aventura cu seful tau dar nu esti atrasa de el in mod normal inseamna ca trebuie sa preiei controlul asupra vietii tale.
8. Ai visat ca participai la o orgie sexuala. Nu te speria - asta nu inseamna ca o sa fii in acea situatie prea curand ci ca ai acumulat tensiune sexuala. Incearca ceva nou in pat. Pe de alta parte, acest vis poate semnifica si un program haotic la munca, care ti-a dat viata peste cap. Incearca sa-ti faci ordine in viata.

foto: pinterest.com

În articolul

Cele mai comune 8 vise erotice, descifrate de experti!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x