Cele mai des intalnite vise erotice, descifrate!

Publicat pe 27.09.2012 la 07:58 Actualizat pe 27.09.2012 la 11:18

In ultima vreme, il visezi pe seful tau sau pe vedeta sexy de la care nu iti poti lua ochii si nu intelegi de ce. In alte nopti, esti cu iubitul tau, dar el fuge de tine sau tu il inseli cu altul. Ce ar putea sa insemne toate astea? Patricia Field, autoarea cartii “Creative Dreaming” si Gillian Holloway, cea care a scris cartea “Erotic Dreams” iti explica semnificatia celor mai des intalnite vise sexuale.

Visezi ca esti in pat cu seful tau sau mai rau, cu cel mai bun prieten. In loc sa tragi concluzia ca esti indragostita de unul din ei, gandeste-te ce iti place la fiecare. Cel mai probabil, i-ai visat pentru ca “doar admiri una dintre calitatile pe care le poseda”, spune Patricia Garfield, autoarea cartii “Creative Dreaming”. Cel mai probabil ai vrea sa ai increderea de fier pe care o detine seful tau sau dezinvoltura amicului.

Cel mai des vis este acela cu o vedeta hot. Poate ca te-ai uitat la poze cu el recent sau ai vizionat un film in care joaca respectivul si de-asta ti-a ramas chipul sau (si trupul smiley) in subconstient. Garfield crede ca ar trebui sa dam unui astfel de vis mai multa insemnatate pentru ca “poate fi un bun indiciu a ceea ce vrem de la un barbat sau un mod de a le “anunta” pe femeile singure ca mai exista barbati superbi si disponibili in lume”.

Vrei sa fii cu el, dar niciun loc nu e destul de bun sau alte persoane va intrerup incontinuu. “Un astfel de vis semnaleaza pierderea intimitatii in relatie. Femeile tind sa viseze asta inainte sau dupa ce se despart de partener”, explica Gillian Holloway, cea care a scris “Erotic Dreams”. Esecul din vis se traduce intr-un esec in viata reala, o dificultate in a gasi puncte in comun cu iubitul sau de a duce relatia la un alt nivel.

Va simtiti bine si chiar esti pe punctul de a ajunge la orgasm cand… luminile se aprind si va aflati pe o scena sau realizezi ca sunteti la birou, inconjurati de colegi. Holloway crede ca astfel de vise au loc atunci cand o persoana “este ingrijorata ca cei din jur o barfesc pe ea si pe partenerul ei”. Ar putea sa iti fie teama de ce vor crede prietenii tai despre el sau despre ce va spune lumea cand va afla ca ati inceput o relatie cand el era déjà in una.

Daca te-ai trezit din timpul unui vis in care iti faceai de cap cu alt barbat, imediat vei fi cuprinsa de vina. Totusi, nu ar trebui sa interpretezi lucrurile literal. “Visam astfel de lucruri dupa ce am luat o decizie importanta in cuplu, cum ar fi sa ii accepti cererea in casatorie. Este normal sa fim nelinistite dupa ce facem o alegere care ne-ar putea schimba viata”, spune Holloway.

Reversul visului – el te inseala pe tine – simbolizeaza “resentimente pe care le ai fata de el, desi poate nu ti-ai dat seama. Un astfel de vis poate indica ca te simti abandonata de el, in favoarea serviciului, sau ca pur si simplu simti ca el nu a investit la fel de multe in relatie”.

Visezi ca zbori. Senzatiile din timpul zborului pot fi confirmarea faptului ca “ai avut o partida de sex grozava recent”. Daca nu asta e cazul, atunci ar putea semnifica ca il doresti foarte mult sau si mai bine, ca te-ai indragostit de el.

Ai un cal, te urci in sa, calaresti. Un vis ca acesta simbolizeaza faptul ca stii cine esti si ce vrei din punct de vedere sexual. Ai libertatea de a te comporta cat de rebel vrei si detii controlul in pat. Ritmul si viteza cu care calaresti se aseamana cu senzatiile din timpul sexului.

In realitate ai parul scurt dar visezi exact contrariul. Gillian Holloway spune ca asta inseamna “ca esti pregatita de o aventura sexuala. Parul lung simbolizeaza feminitate, senzualitate si te incurajeaza sa iti urmezi instinctele”.

foto: hepta.ro

În articolul

Cele mai des intalnite vise erotice, descifrate!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x