Cele mai erotice țări ale lumii

Publicat pe 20.11.2013 la 19:26 Actualizat pe 20.11.2013 la 19:43

Câte culturi, atâtea modalități de raportare la viața sexuală. Unele țări sunt mai liberale în gândire, în timp ce altele sunt mai pudice, în unele prostituția este legală, în timp ce în altele este interzisă. Să aflăm care sunt câteva dintre cele mai interesante lucruri legate de sex, în câteva țări ale lumii.

Sushi servit pe un corp gol, Japonia

Dacă lucrurile pe care le iubești cel mai mult sunt sushi și mâncarea, atunci sushi servit pe un trup gol poate fi ceva ce ți-ar plăcea să încerci. Această tradiție japoneză numită Nyotaimori presupune folosirea corpul omenesc pe post de farfurie. Sushi este cel mai popular fel de mâncare ce poate fi servit astfel, dar la fel de bine se pot comanda fructe sau prăjituri. Modelele sunt în general femei. Ele sunt antrenate să nu se miște timp de câteva ore, în timp ce clienții servesc masa.

Taxa pe sex, Germania

Expresia “sexul vinde” este una pe cât de populară, pe cât de adevărată. Poți face orice banal produs să pară mai atrăgător dacă te folosești de o femeie frumoasă, pe jumătate dezbrăcată care să-i facă reclamă. Câteva orașe din Germania au luat expresia ad literam. Municipalitățile au instalat aparate pentru taxarea prostituatelor. Taxa este în valoare de 6 euro pe noapte, iar anual se strâng în jur de 20.000 de euro.

Rușii: cei mai fertili oameni din lume

O femeie din Rusia deține recordul pentru cel mai mare număr de nașteri din lume: 69. Ea are 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleți și 4 seturi de cuadrupleți.

Țările care iubesc cel mai mult sexul

În urma unui studiu global, americanul de rând face sex de 132 de ori pe an. El este urmat de persoanele de naționalitate rusă, care fac sex de 122 ori pe an. Francezii sunt pe locul 3, iar grecii pe locul 4. Țările în care oamenii nu sunt foarte activi sexual sunt Japonia și China.

Cea mai mare orgie - Japonia

În mod paradoxal cu faptul că japonezii sunt codași la sex, pe 15 martie are loc festivalul fertilității în Japonia. Atunci se sărbătorește organul genital masculin și sexul în general. Tot aici a avut loc și cea mai mare orgie din lume, la care au participat 500 de persoane.

Foto: bodysushi.pl
În articolul

Cele mai erotice țări ale lumii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x