Confesiunile unor stripperi: "Femeile amuzante, lipsite de griji si de inhibitii innebunesc barbatii"

Publicat pe 25.10.2012 la 15:11 Actualizat pe 25.10.2012 la 16:55

Taylor Cole si Justin Whitfield sunt adevaratii "Magic Mike" ai scenei erotice. Cei doi sunt stripperi de profesie noaptea, iar in timpul zilei lucreaza in constructii si entertainment. De curand, cei doi au lansat o carte in care dezvaluie amanunte din viata pe care o duc: "Take It Off! The Naked Truth About Male Strippers"

Atat Taylor cat si Justin au vrut sa fie stripperi de mici, de cand au vazut show-urile Chippendale la televizor. Confruntati cu realitatea anosta a job-urilor parintilor lor, au realizat ca vor sa lucreze intr-un domeniu mult mai... distractiv. Totusi, Taylor Cole a ajuns sa detina propria firma de constructii, iar Justin Whifield este proprietarul unui pub.

"Daca esti stripper nu inseamna ca esti prost sau ca esti un ratat", rabufneste Justin intr-un interviu pentru revista Glamour.

Ce vor femeile de la un show de striptease

Nu toate femeile sunt innebunite dupa striptease, pe cand in proportie de 99,9% barbatii nu ar refuza o astfel de invitatie. Baietii stiu de ce se intampla asta: "Cand barbatii merg la un astfel de show vor sa vada femei goale. Cand femeile se asaza pe scaune vor sa vada un barbat cu un job incitant - pompier, politist. Femeile se excita la o poveste, barbatii in fata unui nud"

Chiar si stripperii se pot implica in relatii serioase... dar de multe ori nu vor

Justin Whitfield nu numai ca e intr-o relatie serioasa, dar este si una oficiala! Barbatul este casatorit si are si doi copii: "[Sotia] M-a vazut prima data pe scena. Daca vrei sa fii cu mine, trebuie sa ma lasi sa fiu eu", spune Justin, insinuand ca sotia l-a acceptat asa cum e.

Taylor, in schimb, nu crede ca poate avea o relatie stabila pentru ca nu ar avea timp. Decat sa renunte la job, prefera sa iasa la intalniri si sa se distreze - fara obligatii.

Amuzanta, lipsita de griji si de inhibitii - femeia care innebuneste orice barbat

Barbatii vor sa fie stripperi pentru a se simti in centrul atentiei, ravniti, adulati, regi ai lumii... sau macar ai clubului. Femeile dezinvolte si amuzante, care le dau un bacsis fara sa-si plece privirea, sunt cele care ii fac sa se simta atat de bine.

Intr-o relatie, barbatii se simt cu adevarat sexy daca femeia de langa ei este : "Amuzanta, lipsita de griji si de inhibitii. Daca o femeie vrea sa incerce ceva cu mine - poate ca eu nu sunt cel mai bun exemplu, sunt un pic extrem - dar daca vrea sa incerce ceva nou, ceva care o excita, atunci si eu voi fi excitat", spune indraznetul si chipesul Taylor.

Cum sa le atragi atentia in timpul show-ului

Lipsa de falsa pudoare si dezinvoltura sunt armele cu care o femeie ar putea sa cucereasca un stripper. "Poate fi vorba de ce poarta sau de un zambet sincer si frumos. Nu te purta ca si cum esti prea buna ca sa dai un bacsis. Arata-ti latura salbatica si te vom remarca", spune unul din ei.

În articolul

Confesiunile unor stripperi: "Femeile amuzante, lipsite de griji si de inhibitii innebunesc barbatii"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x