Copiii vin la pachet cu iubirea, însă meseria de părinte se învață

Publicat pe 10.07.2014 la 16:43 Actualizat pe 11.07.2014 la 16:38

Marți, 8 iulie, compania Evensys a organizat conferința Social Media for Parents. La evenimentul ce a avut loc la hotel Howard Johnsos din capitală, au participat bloggeri și părinți dornici de a afla cum își pot crește în siguranță copiii, în Era Digitală.

Urania Cremene

Marți, 8 iulie, compania Evensys a organizat conferința Social Media for Parents.
La evenimentul ce a avut loc la hotel Howard Johnson din capitală, au participat blogeri și părinți dornici de a afla cum își pot crește în siguranță copiii, în Era Digitală.

Printre vorbitori s-au numărat: Urania Cremene - conferinteleuraniacremene.ro, Gyorgy Gaspar - gyorgy-gaspar.blogspot.ro, Alina Stan – Orange, Cristian China-Birta sau Chinezu, Ioana Macoveiciuc – printesa urbana, Ioana Mănoiu – GMP PR și Daniel Osmanovici – prezentator Observator și tataincepator.ro.

Urania Cremene, trainer certificat în parenting de către Parent’s Toolshop Inc SUA, România și Europa de Est, dar și mamă a unui copil de câțiva anișori, este de părere că parentingul, până să devină natural, are nevoie de efort conştient şi de timp: “există un set de convingeri comportamentale mai mult decât abilități, lucruri care nu se învață la școală. Aceste lucruri sunt în grija părinților.”

Părinții spun că cel mai adesea își pierd cumpătul, nu mai știu ce să facă și devin foarte mult asemenea părinților lor: “avem șansa de a ne reinventa dacă transmitem copiilor convingerile care ne limitează ca indivizi, iar ei nu vor ajunge să își valorifice potențialul lor la maxim.”

Majoritatea părinților au dificultăți cu copiii deoarece au probleme cu ei înșiși: “majoritatea părinților au dificultăți cu copiii deoarece au probleme cu ei înșiși. Dacă nu valorizăm oamenii, lucrurile ele/ei se duc în altă parte.
Dacă nu te valorizezi pe tine, ceilalți nu te valorizează.”

În articolul

Copiii vin la pachet cu iubirea, însă meseria de părinte se învață

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x