Cum îți dai seama dacă are „stofă” de afemeiat

Publicat pe 19.12.2013 la 16:27 Actualizat pe 19.12.2013 la 17:00

Înainte să spui „DA”, fă-i testul poligraf. Nu ai poligraf? Atunci urmărește semnele care arată dacă este un afemeiat notoriu, incapabil să se schimbe după căsătorie:

1. Este din ce în ce mai leneș

În loc să te ajute cu treburile casei, pierde vremea în fața televizorului sau vorbește la telefon. Trec ore și pe tine nici nu te bagă în seamă. Ar putea trece printr-o perioadă aglomerată la muncă sau, și mai probabil, se gândește la cealaltă femeie.

2. Dispar bani

Înainte, făceați cumpărăturile împreună și nu se obosea să scoată bani de la ATM. Acum se folosește de orice pretext ca săa jungă la bancă, dispani bani fără explicație din contul comun iar atitudinea sa, când îl întrebi despre asta, este evazivă. Ascunde ceva.

3. Nu a avut niciodată o relație serioasă

În timp ce tu ai petrecut trei ani alături de fostul, el a avut trei iubite pe durata a trei luni. Îți spune des că asta nu contează, însă un bărbat obișnuit să treacă din floare-n floare, va face asta cu orice femeie. Dacă sunteți împreună de ceva timp, e posibil să îi fie mai confortabil să înșele decît să poarte o discuție de despărțire.

4. Îți vede toate defectele

Știi foarte bine că nu ești perfectă, dar în ultimele zile, iubitul pare să îți reproșeze fiecare lucru. Nu faci nimic bine, în viziunea lui, iar acum nu se mai sfiește să îți spună asta în față. E posibil să fi găsit calitățile care ție îți lipsesc la alta.

5. Te minte

La început, a spus doar minciuni albe, iar mai nou, l-ai prins că îți ascunde detalii serioase. Cu o seară înainte, te-a minți în privința locului unde a fost, chiar dacă a fost vorba de o întâlnire cu cei de la muncă sau o deplasare la sora sa. Ușurința cu care ține lucruri secrete față de tine este un motiv în plus pentru a-l bănui de o viitoare aventură.

6. Nu mai e pasional cu tine

Nu te tratează cu indiferență, dar nici nu mai e la fel de drăgăstos ca înainte. Mesajele lăsate parcă vin de la un prieten, nu un soț sau iubit.

În articolul

Cum îți dai seama dacă are „stofă” de afemeiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x