Cum il aduci pe culmile extazului in sapte pasi simpli

Publicat pe 06.02.2013 la 22:06 Actualizat pe 06.02.2013 la 23:08

Barbatii pot sa ajunga rapid la orgasm. Nu mai e demult un secret. Femeile sunt cele care trebuie sa faca un efort sa se relaxeze si sa se bucure de momentul prezent - chiar si atunci pot sa se excite, dar nu suficient. Totusi, ele nu sunt singurele care au nevoie de atentie. Baietii trebuie rasfatati la randul lor, inclusiv iubitul tau.

Uite cum il poti ajuta sa aiba parte de cea mai buna partida de sex a vietii lui:

1. Stii cat de bine te simti cand el te dezmiarda incet inainte sa faca sex cu tine? Expertii spun ca si barbatii au nevoie de preludiu si aperciaza la fel de mult ca femeile mangaierile dinaintea sexului. Incita-l cu buzele, mainile si sanii inainte sa-ti scoti hainele.

2. In loc sa rupi hainele de pe tine, schimba tactica: transforma totul intr-un joc si dezbraca-te usor ca si cum ai face striptease in fata unei audiente.

3. Concentreaza-ti atentia pe "prietenul lui cel mai bun". Inainte sa te penetreze, joaca-te cu el, atingandu-l usor de la baza la varf. O sa simta fiorii in tot corpul si o sa te doreasca mai mult ca niciodata.

4. Coboara mainile si incepe sa-l saruti. Fa-i un sex oral memorabil, atingand fiecare centimetru in parte. Trece limba pe toata lungimea penisului lui, mai ales pe zona "V" de la varf. Acolo se afla multi nervi, care reactioneaza la fiecare miscare. Nu te opri decat dupa cateva minute, cand simti ca e pe cale sa izbucneasca.

5. Desi sunteti in mijlocul partidei de sex, "misiunea ta" nu trebuie sa se sfarseasca aici. Fii obraznica; vorbeste-i murdar, sopeste-i cat de bine te simti cu el, ce face bine si ce fantezii iti trec prin minte.

6. E aproape de orgasm? Acum e momentul sa te retragi - putin. Nu-l lasa sa termine daca vrei ca placerea lui sa dureze mai mult. Ia un moment de respiro fara sa te retragi complet si apoi revino in forta. Asaltul tau neasteptat il va aduce pe culmile extazului.

7. Simti ca se apropie de final. In loc sa incetinesti ritmul, lasandu-l sa se abandoneze placerii, mareste-ti eforturile. Astfel, va simti fiecare senzatie a coplesitorului ORGASM.

foto: sodahead.com

În articolul

Cum il aduci pe culmile extazului in sapte pasi simpli

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x