Cum îl seduci ca Ana din ,,Fifty Shades of Grey”

Publicat pe 10.08.2012 la 16:07 Actualizat pe 20.10.2012 la 12:09

seductie

Ai citit ,,Fifty Shades of Grey” şi o invidiezi pe Anastasia Steele pentru felul în care îl scoate din minţi pe fermecătorul Mr Grey. E timpul să înveţi de la ea câteva trucuri de seducţie care te vor ajuta să-l cucereşti pe cel care ţi-a atras atenţia.

Vorbeşte-i deschis

Poate că Ana nu e cea mai decisă persoană din lume însă măcar nu îi este frică să-şi exprime sentimentele faţă de bărbatul pe care îl doreşte (deşi se răzgândeşte în fiecare capitol).

Sinceritatea este deosebit de importantă într-un cuplu. Fii onestă cu el, deschide-ţi inima şi discută lucrurile care nu îţi sunt clare; vei vedea cum în curând şi el va spune ce gândeşte. Nu numai că vei pretinde reciprocitate şi o vei căpăta, ci îl vei şi ajuta să înţeleagă ce se întâmplă cu tine, în loc să stea să-ţi descifreze fiecare stare.

Fii TU însăţi

Ai auzit de multe ori acelaşi sfat: fii tu, în loc să pretinzi că eşti altcineva sau altcumva. Asta înseamnă să fii autentică în reacţii, cuvinte şi în privinţa alegerilor pe care le faci, fie că sunt vestimentare sau de alt fel. Poartă lucrurile în care te simţi bine, chiar dacă sunt contrare tendinţelor din modă sau uimesc prin non-conformismul lor. Important este să emani încredere în tine când le porţi şi odată cu ea, un,, je-ne-sais-quoi” care să te facă irezistibilă în ochii celui iubit.

Arată interes pentru celălalt

Arăţi interes când te uiţi în ochii lui, când dansezi cu el sau râzi la glumele lui. Dar ce ai zice să duci acest flirt la următorul nivel, interesându-te mai mult de hobby-urile lui decât de potenţialul său în pat?

Pune-i întrebări, ascultă cu atenţie răspunsurile şi descoperă ce ai în comun cu bărbatul de care te simţi atrasă. Dacă găseşti subiecte de discuţie pe care le puteţi dezbate la nesfârşit, ştii că eşti pe drumul cel bun.

Mizează pe limbajul trupului

Uneori este mai simplu să arăţi ce simţi decât să spui, iar cele mai reuşite flirturi au la bază o atracţie fizică evidentă şi nu cuvinte. Acest lucru se datorează limbajului trupului (gestica, mimica), cu care reuşim să transmitem mai multe decât ne dăm seama.

Dacă vrei să deţii controlul asupra situaţiei, apelează conştient la câteva trucuri infailibile de seducţie. Zâmbeşte când el face acelaşi lucru, înclină-te spre el atunci când vrei să accentuezi o idée, uită-te în ochii lui în timp ce vorbeşte, muşcă-ţi buzele ca să îi arăţi că îl doreşti. Fără să mai adaugi nimic prin cuvinte, el va şti că nu îţi este indiferent.

Dă ,,lovitura de graţie” cu ceva neaşteptat

Când te-ai decis să dai ,,lovitura de graţie” şi să îl cucereşti definitiv, gândeşte-te la cel mai surprinzător şi incitant mod în care poţi face asta. În loc să i te oferi pe tavă, pregăteşte terenul şi prelungeşte anticiparea. Poţi să îi spui voalat ce fantezii sexuale ai, ce ai vrea să încerci în pat dar nu îndrăzneşti sau îi poţi propune să îi arăţi partea ta ,,wild” (contextul în care o faci rămâne la imaginaţia ta).

Vorbeşte cu el pe o tonalitate joasă sau şopteşte-i la ureche şi îl vei face să ardă de dorinţă. Dacă nu îndrăzneşti să îi spui toate astea în faţă, sună-l sau dă-i un mesaj cu subînţeles pe telefon.

sursă foto: hepta.ro

În articolul

Cum îl seduci ca Ana din ,,Fifty Shades of Grey”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x