Cum îți convingi partenerul să te ierte! 5 trucuri SIGURE să uite că ai greșit!

Publicat pe 05.11.2018 la 09:09 Actualizat pe 05.11.2018 la 09:13

5 trucuri SIGURE care îl vor face să uite că ai dat-o în bară!

O minciună despre care credeai că nu se va afla, un flirt pe care l-ai considerat nevinovat, sau pur și simplu câteva vorbe aruncate în vânt pot reprezenta ”sămânța de ceartă” într-un cuplu. Dacă tu ești cea care a greșit și vrei să îți faci iubitul să te ierte, atunci ar trebui să ai puțină răbdare și să incluzi în strategia ta următoarele 5 trucuri SIGURE care îl vor face să uite că ai dat-o în bară!

Cere-ți iertare

Știi deja, probabil, că greșeala recunoscută este pe jumătate iertată. Acesta este și motivul pentru care ar trebui să începi prin a-ți vocaliza părerea de rău pentru gafa pe care ai făcut-o vis-a-vis de iubitul tău. Mai ales dacă, de fel, ești o persoană orgolioasă și ai dat dovadă de acest lucru de-a lungul relației voastre, el va aprecia gestul tău și puterea de a admite că ai greșit.

Oferă-i un cadou

Cadourile sunt pe placul tuturor, iar momentul în care ai ”călcat pe bec” în relația de cuplu este o ocazie suficient de bună pentru a-i oferi partenerului o mică atenție, care să-l facă să mai uite de supărare. Alege cadouri bărbați care să îl surprindă, care să se potrivească cu hobby-urile sale și de care să fii sigură că va fi încântat. Chiar dacă există șansa ca, la început să refuze acest gest din partea ta, un dar potrivit îl va înmuia!

Revizuiește-ți comportamentul

Următoarea etapă pe care trebuie să o parcurgi dacă vrei să obții iertarea din partea jumătății tale este cea mai dificilă și necesită revizuirea comportamentului tău. Faptul că nu vei mai repeta greșeala pe care ai făcut-o este o dovadă ca el să își recapete încrederea în tine. Deși acest pas necesită o perioadă mai lungă de timp și multă bunăvoință din partea ta, este cea mai sigură modalitate de a-i arăta iubitului tău că regreți greșeala pe care ai făcut-o, mai ales dacă este vorba despre o greșeală gravă.

Plănuiește o escapadă doar pentru voi

Petrecerea timpului liber împreună este o modalitate foarte bună să depășiți problemele din relația voastră. Pentru că tu ești cea care a greșit, ar fi frumos să plănuiești o escapadă, care reprezintă un prilej bun să discutați și să restabiliți echilibrul de dinainte de a vă certa. Nu mai aștepta și organizează-i o surpriză chiar weekendul acesta.

Lasă-i timp

Mai ales în cazul în care este vorba despre o greșeală majoră, iubitul tău va avea nevoie de ceva timp pentru a-și analiza sentimentele. Tu asigură-te că îi oferi spațiul necesar pentru a lua o decizie. Dacă te gândești că insistând vei avea de câștigat, s-ar putea să te înșeli și, de fapt, să piezi. Bărbații se simt adesea ”sufocați” de gesturi de acest tip, motiv pentru care cel mai bine este să aștepți și să ai răbdare.

Sursă foto: www.lovethispic.com

În articolul

Cum îți convingi partenerul să te ierte! 5 trucuri SIGURE să uite că ai greșit!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x