Cum sa iti dai seama daca iubitul tau este psihopat

Publicat pe 24.04.2012 la 15:41

Ai intalnit barbatul perfect, care pare a fi prea bun pentru a fi adevarat: e sarmant, increzator si aveti multe lucruri in comun. Insa dupa o perioada scurta de timp iti dai seama ca situatia nu este chiar asa de roz cum ai fi crezut. Iubitul dispare zile la rand si, in plus, are si un numar exorbitant de foste prietene. Ar trebui sa treci mai departe, insa iti este greu sa ti-l scoti in minte.

Ce anume ar trebui sa te ingrijoreze? Ca prietenul tau sa nu faca parte din categoria psihopatilor. Cuvantul "psihopat" descrie oamenii egoisti, care nu se gandesc nici macar un minut la persoanele din jurul lor. Pentru ei, viata este un joc, iar ceea ce conteaza este cine castiga.

1-3% din populatia globului manifesta tendinte psihopate - asa ca daca ai 100 de prieteni pe Facebook, sansele ca unul dintre ei sa fie psihopat sunt destul de mari. Nu ne referim aici la criminali, ci la persoane periculoase din punct de vedete emotional.

Afla mai jos cum iti poti da seama daca iubitul tau este un astfel de barbat!

Dragostea poate fi oarba, iar psihopatii sunt incredibil de abili in a mima un comportament plin de iubire. Insa acest lucru nu inseamna nimic pentru ei. Ce cred ei despre prietenele lor? "Le-as numi asociate, mai mult decat iubite. Imi place ca pot sa fac sex oricand, ca ma ajuta in diferite situatii si ca imi tin companie", a declarat unul dintre acesti barbati pentru Jessica Fellowes, psiholog.

Un partener psihopat isi declara dragostea din minut in minut, apoi te ameninta ca te paraseste. Si tot asa, pana cand stima ta de sine ajunge sa fie atat de scazuta, incat nu mai ai nicio scapare. El va disparea zile intregi, iti va lua bani din portofel si te va insela - insa te va face sa crezi ca reactionezi prea tare, atunci cand il confrunti. Va intoarce situatia intr-o asemenea masura, incat de multe ori sfarsesti prin a-ti cere iertare.

Ce trebuie sa faci

- Accepta faptul ca nu vei putea sa schimbi niciodata un barbat psihopat - si ca niciodata el nu va fi capabil sa te iubeasca;
- Daca decizi sa pleci, incearca sa obtii cat mai multe sfaturi legale si inconjoara-te de prieteni;
- Daca nu poti sa il parasesti imediat, asigura-te ca aveti conturi bancare separate;
- Incearca sa fii asertiva (pozitiva). Vorbeste calm, cu un ton scazut si nu iti pune intrebari cu privire la propria sanatate mintala.

Nu rata in zilele urmatoare si articolele Cum sa iti dai seama daca seful tau este psihopat si Cum sa iti dai seama daca prietena ta cea mai buna este psihopata!

Sursa: Daily Mail

În articolul

Cum sa iti dai seama daca iubitul tau este psihopat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x