Cum să-l faci să regrete că v-ați despărțit?

Publicat pe 23.11.2013 la 14:28 Actualizat pe 09.12.2013 la 21:59

Cu toții știm cât este de greu să treci printr-o despărțire, mai ales dacă relația a fost de lungă durată. Lucrurile însă pot fi modificate în favoarea voastră, adoptând o atitudine de învingătoare și mobilizându-vă, pentru a trece cât mai ușor peste nefericitul eveniment.

Dacă partenerul v-a făcut și "zile fripte", cu siguranță veți simți în adâncul sufletului nevoia de "răzbunare", însă noi vă sfătuim să nu vă ascultați instinctele violente și să apelați la variante pașnice, diplomate. Doar se spune că "Indiferența doare cel mai tare".

Iată câteva sfaturi pentru a vă simți răzbunate:

Îmbracă o rochie nouă pentru că îți va oferi o stare de comfort și acest lucru se va vedea și în exterior. Toate suntem mândre și încrezătoare atunci când purtăm o nouă achiziție.

Găsește-ți un camarad. Nu e nevoie să cauți în toată agenda telefonică un partener pentru întâlnire. Bărbatul ideal într-o astfel de situație ar fi un amic foarte bine informat, care îți cunoaște sentimentele pentru "fostul". Dacă nu ai un astfel de camarad, o prietenă poate fi alegerea perfectă.

Aranjează-te! Orice femeie se simte mai bine în pielea ei atunci când arată bine, vorba aceea "arăți bine, te simți bine". Pentru a căpăta și mai multă încredere după despărțire, nu ți-ar strica puțină îngrijire și relaxare corporală. Fă-ți o programare la coafor, schimbă-ți culoarea părului sau coafura, aranjează o ședință de cosmetică și nu uita de manichiură și pedichiură. Cu siguranță, la sfârșitul zilei, te vei simți mult mai bine.

Păstrează-ți grația! O femeie trebuie să rămână o doamnă, oricât de tare și-ar dori să lase "monstrul" din ea să iasă la suprafață în situațiile tensionate. Încearcă să îți păstrezi calmul, să nu fi încordată dacă dai ochii cu el. Poartă-te ca și cum ai trecut peste toate problemele și ți-ai ales alt drum, mai bun. Lucrul acesta îl va scoate din minți pentru că bărbații adoră să se simtă masculii de care o femeie depinde. Fii mândră și grațioasă, discutând orice subiect civilizat.

Distrează-te, dansează și simte-te bine! Oricât de grea a fost perioada despărțirii pentru tine este nevoie de un moment în care să te mobilizezi și să hotărăști că ai lucruri mai bune de făcut decât să stai în casă și să-ți plângi de milă. Ieși în oraș, distrează-te și dansează. Dansul poate fi un foarte bun camarad în astfel de situații pentru că te va relaxa și toate energiile negative vor dispărea ca prin minune.

În articolul

Cum să-l faci să regrete că v-ați despărțit?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x