Cum știi că sunteți făcuți unul pentru celălalt

Publicat pe 11.04.2014 la 08:52 Actualizat pe 11.04.2014 la 09:20

Nu trebuie să aveți exact aceleași pasiuni, filme preferate sau hobby-uri pentru a fi cuplul perfect. Există însă câteva lucruri care sunt indicii bune asupra faptului că sunteți compatibili sau nu.

Nu trebuie să aveți exact aceleași pasiuni, filme preferate sau hobby-uri pentru a fi cuplul perfect. Există însă câteva lucruri care sunt indicii bune asupra faptului că sunteți compatibili sau nu.

1. Îi spui că nu ai nevoie de el, dar te ignoră

De multe ori femeile spun că nu au nevoie de ajutor fie pentru că nu vor să fie percepute ca fiind neajutorate sau pentru că în general au tendința de a-și asuma mai multe responsabilități decât trebuie. Un partener care te adoră si este alături de tine în orice moment nu te va lăsa să te încarci cu prea multe probleme, ci se va oferi mereu să te ajute. Iubirea înseamnă și prietenie, iar un prieten adevărat observă ce se întâmplă cu tine.

2. Aveți temeri compatibile

Fiecare persoană are anumite anxietăți. Este evident că te potrivești cu partenerul de viață atunci când temerile voastre sunt opuse și se complimentează. Dacă îți este teamă să vorbești în public de exemplu, iar el este cel mai extrovertit, acest lucru creează un echilibru perfect între voi, pentru că el va fi cel care te va putea încuraja și te va scoate din stările de nesiguranță.

3. Majoritatea ieșirilor voastre sunt romantice

A ieși cu partenerul tău la o întâlnire nu trebuie să însemne doar o rezervare la restaurant sau bilete la film. Uneori, a pune accentul pe faptul că trebuie să vă simțiți bine este exact ceea ce face ca lucrurile să nu funcționeze. Timpul pe care îl petreceți împreună nu trebuie să fie mereu programat sau și nici să nu fie resimțit ca o obligație. Când vă simțiți bine împreună în majoritatea timpului și vă distrați în mod spontan și natural, acesta este un indiciu asupra faptului că vă potriviți.

4. Sunteți sinceri unul cu celălalt

Nimeni nu este perfect si oamenii se folosesc uneori de minciuni albe pentru a nu-i răni pe cei din jurul lor. Dar când cel pe care îl minți destul de des, deși nu este vorba de lucruri extrem de importante ci lucruri mici este chiar partenerul de viață, acesta nu este un semn bun. Într-un cuplu puternic, în care domină armonia, partenerii nu se tem să fie sinceri unul cu celălalt. Este important și cum anumite lucruri sunt spune, iar diplomația joacă un rol important, dar sinceritatea este lucrul care vă ajută să fiți uniți.

5. Găsiți moduri de a fi aproape unul de celălalt mereu

A petrece prea mult timp împreună nu este neapărat benefic pentru o relație, însă dacă atunci cănd sunteți despărțiți vă sunați constant și vă trimiteți mesaje, vă este dor unul de celălalt și vreți să vă revedeți, acest lucru este un semn al faptului că va înțelegeți de minune.

Foto: hepta.ro


În articolul

Cum știi că sunteți făcuți unul pentru celălalt

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x