De ce înșală femeile

Publicat pe 01.04.2014 la 17:37 Actualizat pe 01.04.2014 la 20:57

Deși femeile nu au întrecut încă bărbații la infidelitate, tot mai multe femei căsătorite au o aventură pasageră. Care sunt motivele care le împing pe femei să-și caute fericirea în brațele unui alt bărbat decât soțul sau iubitul.

Deși femeile nu au întrecut încă bărbații la infidelitate, tot mai multe femei căsătorite au o aventură pasageră. Care sunt motivele care le împing pe femei să-și caute fericirea în brațele unui alt bărbat decât soțul sau iubitul.

Pe ultimul loc: prea puțin sex

Îți amintești cum era relația la început, când abia vă puteați lua mâinile unul de pe celălalt? În timp a intervenit rutina, stresul, copiii și pe nesimțite a scăzut și pasiunea, iar nu de puține ori somnul este mai important decât sexul. Femeile vor să se simtă dorite, iar dacă scânteia dispare și nu mai primește atenția necesară în relația de cuplu, ar putea căuta în altă parte.

Locul 9: este o fată rea

Așa cum unii bărbați nu suportă să fie legați și le este teamă de monogamie, unele femei au o latură mai rebelă ce le face să scape situația de sub control din când în când. Acest tip de comportament iese la iveală mai ales cqnd au loc alte schimbări majore - o pierdere în greutate, un job nou, prieteni noi, criza vârstei mijlocii și așa mai departe.

Numărul 8: încrederea în sine

Sexul poate fi un mod instantaneu de a crește încrederea în sine și a face o femeie să se simtă sexy, frumoasă și curtată. Dacă o femeie are probleme cu încrederea în sine, acest lucru nu înseamnă că va trece și la fapte și își va înșela partenerul, însă este important ca acesta să știe să îi facă uneori complimente și să o facă să se simtă iubită.

Numărul 7: se răzbună

Poate partenerul nu a înșelat-o dar i-a înșelat într-un alt mod încrederea. Când o femeie se simte rănită și trădată, este posibil să vrea să își rănească partenerul în același mod.

Numărul 6: lipsa de intimtate

Poate din afară viața ei de cuplu pare perfectă. Însă dacă lipsește ingredientul cheie - sentimentul că omul de lângă ea o înțelege - atunci relația se poate destrăma cu ușurință.

Numărul 5: se simte neglijată sau nu este apreciată suficient

Femeile pot avea multe roluri într-o relație: pot fi iubite, mame, bucătărese, cele care fac cumpărăturile și țin ordinea în casă. Însă în momentul în care o femeie începe să se simtă mai mult ca o menajeră decqt ca parteneră egală, acesta este momentul în care și-ar putea găsi fericirea în brațelui unui bărbat care o face să se simtă cu adevărat specială și nu servitoarea cuiva.

Numărul 4: bărbatul nu îi oferă suport emoțional

Femeile sunt ființe emoționale. Au nevoie nu doar de sprijin fizic, ci și emoțional. În momemtul în care bărbatul se retrage emoțional din relație și nu îi pasă de sentimentele partenerei sale, este de așteptat ca totul să ducă spre despărțire și/sau infidelitate.

Numărul 3: monotonia din dormitor

Dacă bărbatul nu mai este la fel de atent ca la început, iar relația sexuală a devenit una monotonă -același decor, aceeași poziție, aceeași persoană - partenera lui ar putea căuta puțină adrenalină în altă parte. Este exact același motiv pentru care și mulți bărbați înșală, de aceea este extrem de important ca cei doi să acorde atenție suficientă acestui aspect al vieții de cuplu.

Numărul 2: vrea să iasă din relația stabilă

Multe femei aleg să înșele atunci când mai mult sau mai puțin conștient vor să iasă din relația în care sunt. O aventură le oferă motivul perfect de a ieși din relație, mai ales când lucrurile merg prost din mai multe motive mici.

Numărul unu: a fost înșelată

Nimic nu se compară cu furia unei femei pe care iubirea vieții ei a dezamăgit-o profund. Când o femeie află că a fost înșelată, cel mai probabil va vrea să se răzbune și să îi arate partenerului cam cât de dureros este să fii trădat.

Foto: hepta.ro



În articolul

De ce înșală femeile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x