De ce insala femeile: cinci motive intemeiate

Publicat pe 20.10.2013 la 12:27 Actualizat pe 20.10.2013 la 18:42

Multi barbati sunt infideli prin definitie, dar nu sunt singurii. Femeile “calca” stramb, la randul lor, din diverse motive.

Orice reprezentanta a sexului frumos isi doreste sa fie iubita, apreciata si face eforturi uriase pentru asta, desi de multe ori nu reuseste sa capteze atentia partenerului. Iata care sunt motivele pentru care o femeie se refugiaza in bratele altui barbat:

Lipsa de atentie

Principalul motiv pentru care multe reprezentante ale sexului frumos ajung sa aiba aventuri este faptul ca se simt neglijate. Faptul ca nu ii spui lucruri frumoase, nu ii arati ce simti sau nu o complimentezi atunci cand se aranjeaza doar pentru tine, o determina sa se indeparteze si sa caute acea “caldura” in alta parte.

Nu se simte dorita

Multe dintre cuplurile in care partenerele sunt neglijate au relatii intime foarte rar. Potrivit unui studiu realizat recent, peste 38 la suta dintre femeile casatorite “calca stramb”, ca sa se simta din nou atragatoare, dorite. De asemenea, aceeasi cercetare a aratat faptul ca opt din 10 femei afirma ca sexul este deosebit de important pentru ca o relatie sa functioneze.

Intervine monotonía

De multe ori apare monotonía, iar o aventura ar putea reaprinde pasiunea, afirma unii specialisti. Daca aveti zilnic aceleasi activitati, ar putea sa caute ceva “nou” in alta parte.

Pur si simplu placere

Unele femei insala fara sa aiba un motiv anume, ci pentru ca pur si simple isi cauta o noua persoana cu care sa “imparta” momentele de pasiune. Mai exact, dornice de “nou”, acestea “cad” in bratele primului venit.

Razbunare

Alte reprezentante ale sexului frumos ajung sa aiba o aventura pentru a se razbuna. Fie ca a fost inselata, fie pentru ca simte ca nu este apreciata si are nevoie de altcineva, care sa-i aminteasca cat de atragatoare este, o femeie ajunge sa fie infidela, numai atunci cand are un motiv bine intemeiat.

Foto: Hepta.ro

În articolul

De ce insala femeile: cinci motive intemeiate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x