De ce sunt atrasi barbatii de cameriste?

Publicat pe 19.05.2011 la 16:18 Actualizat pe 19.05.2011 la 16:21

Daca esti un barbat considerat "normal" probabil ca te-ai gandit macar o data in viata la o aventura cu camerista din hotelul in care ai stat - chiar daca acum negi vehement acest lucru. Dar de ce suntem atrasi de acest lucru?

"Patania" sefului FMI, Dominique Strauss-Kahn, care a fost arestat in New York in urma unor acuzatii potrivit carora ar fi molestat o camerista in varsta de 32 de ani, a trezit barbatilor mai multe ganduri ratacite prin cap.


De ce este atractiva, la un moment dat, ideea unei aventuri cu o camerista de hotel? Sa fie ideea aventurii sexuale? Sa fie atractia de dominatie client - servitor, existenta in multe societati europene chiar pana la inceputul secolului trecut? Sa fie de vina filmele porno care au astfel de scenarii?


Potrivit specialistilor, exista o anumita dinamica in relatia profesionala client - camerista ce poate duce la o tenta sexuala. Si in mai multe cazuri, aceste lucruri chiar se intampla, din fericire de comun acord, fiinca altfel orice barbat poate avea soarta sefului FMI.


Cameristele fac parte, cumva, din categoria oamenilor mai apropiati: fie ca sunt angajate la un hotel, fie ca lucreaza intr-o casa particulara, ele ajung sa cunoasca secrete, sa vada anumite lucruri, sa fie la curent cu destul activitati din viata clientilor sau sefilor lor.


In Japonia, de exemplu, una din tarile cele mai "deschise" din punct de vedere sexual, din lume, exista un nou trend: localuri speciale, amenajate ca o casa particulara, in care barbatii se duc si servesc bautura sau mancare, iar chelneritele sunt imbracate ca si cameriste, cu fuste scurte, fac masaje si chiar se apleaca "periculos", pentru a lasa la vedere anumite parti ale corpului.


Indiferent de explicatii, ceea ce a facut seful FMI nu are scuze (in cazul in care justitia va confirma, desigur, cele intamplate), si nici un barbat din lume nu poate fi scuzat pentru molestare - insa aventura, posibila aventura cu o camerista ramane in mintea multor barbati un capitol deschis.

Foto: allmoviephoto.com

În articolul

De ce sunt atrasi barbatii de cameriste?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: „Am avut nevoie de o schimbare!”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x