De ce trebuie să te gândești de două ori înainte să închei o relație!

Publicat pe 18.07.2014 la 10:34 Actualizat pe 18.07.2014 la 11:32

Ai avut o relație minunată, ați trăit o poveste de dragoste ca-n cele mai frumoase filme, dar de ceva timp nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă


Ai avut o relație minunată, ați trăit o poveste de dragoste ca-n cele mai frumoase filme, dar de ceva timp nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. Și te tot gândești cum să procedezi, ce soluție ar fi cea mai bună. Așa simți că nu mai reziști. Sufletul tău e rupt în două, pe o parte ai vrea să continui, să salvezi de la distrugere templul iubirii pe care l-ai construit atât de greu, iar pe de altă parte, simți nevoia unui nou început.

Cu toate astea, înainte de a lua decizia de a te despărâi de cineva ar trebui să te gândești foarte bine. Și o să-ți spunem și de ce. În primul rând, pentru că inima ta se va simți ca într-o cușcă, te vei simți neajutorată, fără apărare și cel mai important poate, nu vei mai avea nicio siguranță, de niciun fel. Te vei lupta cu obișnuința, va trebui să ai alte tabieturi, poate și alți priteni, iar o bună perioadă de timp, vei crede că mergi pe un teren extrem de alunecos.

În al doilea rând, vei fi privită cu alți ochi de toată lumea și doar câțiva prieteni adevărați vor rămâne lângă tine, singuri și ei. Ieșirile în oraș, plimbările la multe vor fi altfel. Pentru că prietenilor, în general, le place să meargă și să petreacă în cupluri, iar tu singură nu vei mai avea ce să cauți în această ecuație.

Deci, pe scurt, ar trebui să te gândești și la consecințele unei despărțiri pentru că, la impuls, poți lua o decizie. Și încă o chestie: nu e bine nici să te complaci, încearcă să găsești o cale de mijloc!

În articolul

De ce trebuie să te gândești de două ori înainte să închei o relație!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x