Doamna Christian Grey: Ea este cea mai faimoasă „dominatrix” din lume

Publicat pe 31.01.2014 la 19:10 Actualizat pe 31.01.2014 la 19:43

Înainte ca lumea întreagă să se scandalizeze la tehnicile descrise în romanul BDSM, „Fifty Shades of Grey”, a fost EA. Catherine Robbe-Grillet, cea mai faimoasă dominatrix din Franța

Înainte ca lumea întreagă să se scandalizeze la tehnicile descrise în romanul BDSM, „Fifty Shades of Grey”, a fost EA. Catherine Robbe-Grillet, cea mai faimoasă dominatrix din Franța

Astăzi are 83 de ani, dar asta nu înseamnă că franțuzoaica a renunțat la stilul său de viață. Scriitoare, fotograf și actriță, Catherine locuiește astăzi cu partenera sa mai tânără cu 32 de ani într-un adevărat conac din secolul al XVII-lea.

Ce trebuie să știi despre ea:

A descoperit lumea sado-maso datorită soțului ei. Alain Robbe-Grillet, membru al Academiei Franceze, scriitor și producător de filme, era și sado-masochist. După ce s-au căsătorit, i-a înmânat soției un contract în care se specifica că el va avea „drepturi speciale” asupra ei: „sesiuni care vor fi plătite în bani, în timpul cărora tânăra va fi umilită și torturată într-un mod neobișnuit, în limitele ce vor fi stabilite în timpul primului an de căsnicie”.

Douăzeci de ani mai târziu, a schimbat regulile: „Am realizat, dintr-odată, că voiam să fac ce vreau. Voiam să decid pentru mine. Am început să domin”. De atunci, au trecut 40 de ani iar astăzi, Catherine are cercul ei de fani cărora le împlinește fanteziile sexuale.

Astăzi locuiește cu amanta ei: A cunoscut-o pe Beverly acum 2-0 de ani, în Mexic. Atunci, ambele aveau soți. După mulți ani de prietenie, Beverly „i s-a predat”: „I-am oferit trupul și sufletul meu. Face ce vrea, când vrea, cu unul dintre noi sau amândoi - potrivit plăcerii ei - iar plăcerea ei este și a mea”.

Interesul lui Beverly în BDSM a fost produs de Disney: „M-a fascinat scena în care regina îl pune în lanțuri pe prinț, atunci când vine să o găsească pe Frumoasa Adormită. M-am văzut ca acea femeie. Ideea mi s-a părut excitantă”.

A purtat haine de copii toată viața ei: „Alain spunea întotdeauna - ea este soția mea și copiii mei”. A fost deseori confundată cu fiica sa.

Putea să joace rolul Lolitei: Vladimir Nabokov a întâlint-o și și-a dorit să joace rolul principal în filmul cu nume omonim, dar nu știa bine limba engleză.

A scris un roman interzis: La 25 de ani, Catherine a scris un roman scandalos “L’Image (The Image)”, despre viața sexuală a oamenilor care practică BDSM, încât a fost interzis publicării.

Are un „harem” format de șase femei: „Suntem un trib, toate egale”, spune Beverly. „Dar Catherine nu este egala noastră. Toate se înclină în fața ei. Ea face legea”.

În articolul

Doamna Christian Grey: Ea este cea mai faimoasă „dominatrix” din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x