Dr. Oz: De ce "Cincizeci de umbre ale lui Grey" este cel mai bun afrodisiac pentru femei?

Publicat pe 05.04.2013 la 00:00 Actualizat pe 08.04.2013 la 13:47

In aceasta seara la 22:00, Dr.Oz discuta despre fenomenul care a pus America pe jar dupa ce a revolutionat mentalitatea femeilor britanice.

Vorbim de "Cincizeci de umbre ale lui Grey", prima carte din seria de literatura erotica care a aprins imaginatia femeilor si le-a trezit libidoul. De ce este aceasta carte un afrodisiac veritabil, aflam de la Dr.Oz si invitatii lui.

Nu de putine ori, mamicile tinere si femeile casatorite de ani de zile au spus ca in urma cartii s-au apropiat din nou de partener si au fost cele care au initiat partidele de sex. Nu a fost nevoie de lubrifiant, preludiu sau decorul potrivit. Desi personajele principale traiesc intr-o lume a supunerii si a jocurilor sexuale periculoase, femeile nu se pot abtine sa nu viseze la aceste practici "interzise".

Dr. ginecolog Minaya explica de ce: "Cartea iti stimuleaza singurul organ de care ai nevoie, creierul. Creierul, mintea, gandurile afecteaza direct libidoul femeilor".

Cel mai incitant lucru al cartii este ca ea alege un barbat si o cale de a-isi pierde controlul. Femeile vor, in ascuns, sa se elibereze de prejudecati in pat, de complexe si sa fie libere. Pentru a face asta, ele trebuie sa piarda controlul si sa accepte ca el sa conduca, sa fie Dominatorul in acest caz.

Cum le-a ajutat pe femei "Cincizeci de umbre ale lui Grey"?
"Sunt casatorita de 20 de ani. Niciodata nu am fost eu cea care initia lucrurile in pat. Dupa ce am citit acele scene fierbinti, sotul meu nu s-a mai plans de nimic, a devenit foarte fericit. Numai saptamana asta, l-am trezit de mai multe ori dintr-un somn profund" - Adrianne
"Dupa 10 ani de mariaj si doi copii, sexul nu mai era o prioritate, dar dupa ce am citit aceste carti, zeita mea interioara s-a trezit" - Debra
"M-am bucurat de carti cu sotul meu. Ne-am luat versiunea audio ca sa putem interpreta scenele erotice impreuna"
"Suntem casatoriti de 15 ani, avem doi copii, iar inainte de "Cincizeci de umbre ale lui Grey" faceam sex de doua ori pe luna, cel mult. La 50 de ani, am intrat la menopauza si nu am mai avut chef de sex. Asa ca am citit cartile iar saptamana asta am facut sex de doua ori, deja."
""Cincizeci de umbre ale lui Grey" mi-a schimbat viata. Cum? Imi place bondage-ul (sa fiu legata) de doua ori pe noapte." - Lori

Cum sa aplici "Cincizeci de umbre ale lui Grey"

Esarfa, masca de ski, ochelari de noapte - acopera-i ochii cu una din ele si vezi ce reactie are. Atunci cand oamenii sunt privati de un simt, restul simturilor devin si mai constiente de ce se afla in jurul lor. In plus, cand femeile nu mai sunt in control si se simt vulnerabile, orgasmul are loc mai repede.
Vrei ceva mai mult? Incearca o intalnire cu iubitul in genul celor descrise in carte. El iti spune ce sa porti, ce sa comanzi, cum sa te atingi si continuati asa toata seara. Sentimentul ca te afli la mana lui este extrem de excitant.

În articolul

Dr. Oz: De ce "Cincizeci de umbre ale lui Grey" este cel mai bun afrodisiac pentru femei?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x