Femeile - una spun, alta vor: 8 expresii descifrate pentru barbati

Publicat pe 01.11.2012 la 15:09 Actualizat pe 01.11.2012 la 22:23

Barbatii spun intotdeauna ca femeile zic una si asteapta alta. In acest conditii, nu e nebuneasca teoria conform careia unii vin de pe Marte, altii de pe Venus. Vorbesc aceeasi limba, dar nu au acelasi limbaj. Sensurile pe care femeile le atribuie cuvintelor le scapa sotilor si prietenilor si de multe ori se ajunge la conflict.

Iata 8 expresii folosite des de femei si interpretate - de fiecare data - prost de barbati. Alaturi, descfirarea lor corecta.

1. Bine

Asta spun femeile cand vor sa incheie o cearta, imediat. Ele au dreptate si barbatul trebuie sa taca din gura

2. Inca cinci minute

Daca vrea "inca cinci minute" ca sa fie gata de iesire, asta inseamna, cel mai probabil, o jumatate de ora, o ora...? Acele cinci minute inseamna exact ce sunt atunci cand barbatului i se mai dau cinci minute de stat la meci inainte sa se apuce sa dea cu aspiratorul sau sa duca gunoiul.

3. (N-am) nimic

Cand o femeie spune asta, e clar ca se intampla ceva. E un fel de calm dinaintea furtunii; daca barbatul insista sa afle ce se intampla si pune intrebari, probabil raspunsul nu va fi unul simpatic. De aici pana la "bine" sunt doar cativa pasi, adica cateva replici - taioase.

4. Fa ce vrei!

Asta e o provocare si NU o permisiune. Femeia testeaza barbatul cu aceasta expresie - daca barbatul o ia la modul serios si chiar face ce si-a propus, probabil ca ea nu il va ierta niciodata. Daca, in schimb, are putina inspiratie de moment si se razgandeste, poate sa evite o cearta inutila.

5. Oftat

Nu e chiar o expresie, cat un gest. Un gest care spune totul pentru femei si nimic pentru barbati. Femeia ofteaza atunci cand e depasita de situatie - barbatul a facut sau o sa faca o prostie, dar ea nu mai are energia sa se certe pentru un nimic.

6. E OK

Aceasta e una dintre cele mai periculoase expresii pe care o femeie o poate folosi. "E in regula", "E OK" inseamna ca ea se va gandi in tihna la felul in care celalalt ii va plati pentru ce a facut. Un ton ridicat, pe moment, e prea putin asa ca isi lasa un interval de timp pentru a alege o pedeapsa pe masura.

7. Mersi

Daca o femeie spune "mersi", barbatul nu trebuie sa comenteze nimic - decat "cu placere". In schimb, daca spune "o, multumesc mult!" i se adreseaza clar ironic. In acest caz, el nu va face decat sa puna paie pe foc cu un "cu placere" nevinovat.

8. In fine...

E felul unei femei de a spune: "nu intelegi nimic!". Femeile dispera - si nu de putine ori - cand barbatii se fac ca nu inteleg ce se intampla sau cand nu isi dau seama ca au facut-o lata. Daca si dupa alte explicatii, el tot se uita nauc la ea, mai mult ca sigur femeia va abandona lupta.

foto: alldaynap.com

În articolul

Femeile - una spun, alta vor: 8 expresii descifrate pentru barbati

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x