Idei pentru condimentarea vietii sexuale de sarbatori

Publicat pe 27.12.2011 la 15:33

Desi sarbatorile de iarna sunt o perioada dedicata familiei, nu trebuie sa lasati mai prejos nici momentele intime din viata unui cuplu.

Exista cateva modalitati inedite prin care va puteti condimenta viata sexuala in timpul sarbatorilor.

1.Oferiti-va in dar jucarii sexuale. Craciunul este un moment potrivit pentru a-i face un cadou inedit partenerului, asa ca jucariile sexuale sunt foarte potrivite. Daca aveti copii, trebuie sa fiti mai atenti la momentul in care va oferiti astfel de cadouri.

2.Sex pe ascuns. Chiar daca aveti rude in vizita si duceti lipsa intimitatii obisnuite, actiunea nu trebuie sa lipseasca. Cand toata lumea desface cadourile sau se uita la televizor va puteti retrage in dormitor pentru cateva momente de placere.

3.Pregatiti masa dezbracati. Daca nu aveti alti invitati la masa, puteti sa pregatiti preparatele fara sa purtati haine. Pentru mai multa distractie, va puteti folosi corpurile ca si platouri pe care sa asezati mancarea.

4.Incuiati-va in dormitor. Este o metoda foarte potrivita pentru cei care au copii si le este greu sa isi gaseasca putin timp pentru ei insisi. Trebuie sa le explicati copiilor ca aveti nevoie de intimitate, iar acestia vor intelege in cele din urma ca nu pot sta mereu alaturi de parinti. Totusi, o incuietoare la usa dormitorului este absolut necesara.

5.Joc de roluri. Este un moment foarte potrivit pentru o lenjerie rosie sau chiar un costum de Mos Craciun. Daca intrati in rolul unei fetite obraznice si al lui Mos Craciun veti avea cu siguranta parte de distractie.

6.Secret Santa. O idee inedita de cadou, care nu costa nimic, sunt cupoanele pe care le puteti oferi partenerului. Nu e vorba de orice cupoane, ci de unele cu favorurui sexuale, pe care le scrieti singuri in functie de dorintele din timpul anului.

7.Cutia cu fantezii. Scrieti-va pe cate un biletel fanteziile sexuale pe care vreti sa le transformati in realitate. Le puneti pe toate intr-o cutie si de revelion, de exemplu, extrageti un biletel cu o fantezie pe care trebuie sa o puneti in practica.

8.Mergeti la cumparaturi la sex shop. In loc sa vizitati magazinele cu obisnuitele reduceri de sarbatori, puteti merge impreuna la o sesiune de shopping in sex shop-uri. Impartiti egal o suma de bani si cumparati-va tot ce va doriti, punandu-va de acord sa folositi macar o data fiecare obiect cumparat.

Foto: hepta.ro

În articolul

Idei pentru condimentarea vietii sexuale de sarbatori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x