Italienii și francezii: infidelii Europei

Publicat pe 28.02.2014 la 14:31 Actualizat pe 28.02.2014 la 17:15

Când chiar președintele țării este prins că se iubește pe ascuns cu altă femeie decât iubita lui oficială, nu este atât de suprinzător să află că francezii sunt pe primul loc la infidelitate, la scor egal cu focoșii italieni.

Când chiar președintele țării este prins că se iubește pe ascuns cu altă femeie decât iubita lui oficială, nu este atât de suprinzător să află că francezii sunt pe primul loc la infidelitate, la scor egal cu focoșii italieni.

Mai mult de 50 la sută dintre bărbații din Franța și Italia au recunoscut că își înșeală partenerele. Femeile aproape că țin pasul cu bărbații: una din trei femei sunt infidele.

Studiul realizat de Ifop vine exact la câteva săptămqni după scandalul ce a cuprins Franța, când președintele Francois Hollande a fost surprins părăsind casa actriței Julie Gayet. Fotografiile au dus la destrămarea relației de șăse ani dintre Hollande și Valerie Trierweiler și au stârnit valuri de comentarii în întreaga lume.

Infidelitatea este aproape egal distribuită între cele două sexe în tări ca Germania, unde 43 la sută dintre femei au recunoscut că au avut măcar o dată în viață o astfel de aventură. Francezii sunt cei care nu se dau în înapoi de la o relație de infidelitate, 35 la sută dintre bărbați declărând că probabil vor mai înșela și în viitor.

La studiu au participat 4,800 de persoane cu vârsta peste 18 ani.

Foto: hepta.ro


În articolul

Italienii și francezii: infidelii Europei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x