6 greșeli pe care femeile le fac după ce au orgasm

Publicat pe 03.03.2014 la 23:13 Actualizat pe 08.11.2014 la 21:07

Nu trebuie să intri în panică, dar ar fi bine să-ți reevaluezi comportamentul post-sex. S-ar putea să te faci vinovată de unul din aceste lucruri ciudate...

Hepta

Nu trebuie să intri în panică, dar ar fi bine să-ți reevaluezi comportamentul post-sex. S-ar putea să te faci vinovată de unul din aceste lucruri ciudate...

1. Fugi la baie să faci duș

Nu e nimic rău în a fi atentă cu igiena personală, dar dacă fugi imediat cum a terminat, iubitul tău va crede că e ceva în neregulă cu el. Așteaptă puțin, mai stai cu el în pat și când se ridică să facă o cafea/se îmbrace/să deschidă calculatorul, pășește nonșalant în baie.

2. Te îmbraci imediat

Chiar dacă faci asta pentru că ți-e frig, nu-l da la o parte ca să te îmbraci la câteva secunde după ce ați terminat. Îi vei lăsa impresia că ți-e jenă de corpul tău sau că nu te simți confortabil cu el.

3. Plângi/râzi

E ok să te descarci - mai ales dacă totul a avut loc la sfârșit de zi, după ce ai acumulat tensiune la job. Dar ai grijă să-l faci conștient de motivul pentru care ai reacționat așa - mulți bărbați intră în panică când sunt puși în fața unei astfel de situații.

4. Adormi prima

După o activitate intensă, simți cum se instalează relaxarea și somnul. Încearcă, totuși, să nu fii prima care adoarme imediat - s-ar putea ca el să-și dorească să împărtășiți impresii sau alte fantezii. Vorbește cu el și ai grijă să ațipești la pieptul lui.

5. Ceri și dai note pentru performanță

Nu fi genul de femeie care îi cere o recenzie pentru abilitățile tale în pat. Aici nu ești la școală; în plus, dacă nu sunt cele așteptate, numai tu vei avea de suferit.

6. Vrei să fii singură

Unele femei independente nu suportă vulnerabilitatea la care le supune sexul. De aceea, simt nevoia să fie singure și pe picioarele lor imediat cum au avut orgasm. Atitudinea rece poate fi o dezamăgire cruntă pentru partener, așa că încearcă, măcar, să explici de ce reacționezi așa și că nu este vina lui.

În articolul

6 greșeli pe care femeile le fac după ce au orgasm

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x