Mic ghid al agatatului online

Publicat pe 04.02.2011 la 20:34 Actualizat pe 04.02.2011 la 21:21

Internetul joaca un rol din ce in ce mai important in viata fiecaruia. Cand vine vorba de relatii si agatat, trebuie sa stii ca in mediul online regulile sunt altele.

S-a constatat cei care au succes in viata reala nu vor fi la fel de norocosi in fata tastaturii. Asta deoarece este nevoie de un cu totul alt set de calitati pentru a fi un bun cuceritor online.

Desi pe internet totul pare a fi mai usor, nu oricine se poate descurca. Trebuie sa fii constient ca aspectul si carisma nu se pot transmite prin intermediul monitorului. Astfel, va trebui sa impresionezi prin cu totul alte calitati.

Daca inainte atrageai fetele printr-o atitudine distanta, acum nu-ti va merge. Trebuie sa fii comic, glumet, iar cel mai important lucru este sa stii sa mentii o conversatie. O gluma buna echivaleaza cu un numar de telefon.

Este foarte important sa-ti fixezi un scop si sa-ti adaptezi metodele. Nu vei obtine nimic fara efort, insa ce e prea mult strica. Degeaba flirtezi online doua luni daca nu reusesti sa concretizezi totul printr-o intalnire. In momentul in care i-ai captat interesul, e timpul sa profiti. Nu astepta prea mult, pe internet sunt atat de multe optiuni incat vei pierde ocazia.

Multi considera ca mediul online este o masca pentru cei lipsiti de experienta sau timizi. Fals! Concluzia: daca vrei sa agati, trebuie sa te adaptezi. Fii originial si sincer, insa tine cont ca regulile sunt altele. La fel ca si posibilitatile.

sursa: AskMen.com

foto: Hepta.ro

În articolul

Mic ghid al agatatului online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x