Mituri despre sex, spulberate!

Publicat pe 22.04.2014 la 14:46 Actualizat pe 11.06.2014 la 12:15

„Pentru a avea o viață sexuală grozavă, tot ce trebuie să faci este să urmezi aceste opt sfaturi/trucuri sau să renunți la aceste cinci obiceiuri...” - astfel sună cele mai multe articole de relație de pe Internet. Toate propun o rețetă a fericirii, cu ingrediente „garantate”, care, de fapt, nu-ți fac viața deloc mai bună. În realitate, lucrurile stau altfel

„Pentru a avea o viață sexuală grozavă, tot ce trebuie să faci este să urmezi aceste opt sfaturi/trucuri sau să renunți la aceste cinci obiceiuri...” - astfel sună cele mai multe articole de relație de pe Internet. Toate propun o rețetă a fericirii, cu ingrediente „garantate”, care, de fapt, nu-ți fac deloc viața mai bună. În realitate, lucrurile stau altfel.

Fericirea este o alegere, iar trucurile despre sex sunt doar mituri. Lăsând la o parte problemele pe care ți le faci singură, trebuie să recunoști că ai o viață destul de bună, chiar și în acest moment, în timp ce citești aceste rânduri. Ai acces la electricitate, Internet prin wi-fi sau cablu sau accesezi site-ul prin telefon, lucruri la care mii de oameni încă visează.

Uită de rețetele miraculoase care îți vor revoluționa viața și ia în considerare:

1. Confruntă adevărul! Uită de minciunile pe care singură ți le spui

Ești convinsă că ești o lașă, o leneșă, ghinionistă sau lipsită de loialitate? Încetează! În adâncul sufletului tău, știi că poți mai mult. Este firesc să fii nesigură pe tine și să-ți spui că nu vei fi în stare să-i provoci dorință, dar asta nu înseamnă că e și adevărat. Visul de a fi totul pentru el, de de a fi ce își dorește în pat, poate lua formă dacă înțelegi că ai această capacitate, ca orice femeie care iubește.

2. Poți să fii fericită acum.

Nu este normal să depinzi de un film romantic, o carte plină de cuvinte înțelepte sau o emisiune prezentată de Oprah pentru a te simți împlinită. Poți alege să apreciezi ce este bun în viața ta în loc să regreți ce nu ai încă. Savurează momentele frumoase petrecute cu iubitul tău în loc să te grăbești să le însemnezi pe următoarele!

3. Privește stelele!

Nu o să oprească războiul, nu o să te facă mai bogat și nici nu o să fii mai satisfăcută în pat. Dar asta te va face să vezi lucrurile în perspectivă - să-ți dai seama cât de mică ești în acest univers infinit.

4. Dă-i voie să fie alături de tine!

Atunci când treci prin momente de îndoială, nu te mai ascunde de partenerul tău. Dacă aveți o problemă când sunteți intimi, discută cu el! Încearcă să ai un dialog cu el, în loc să faci pe femeia independentă, care nu are nevoie de ajutor și se poate descurca cu orice. Discuțiile în dormitor nu ar trebui să fie tabu! Nu e sexy, nici de ajutor.

5. Încetează cu exagerările!

Femeile și-au asumat rolurile de isterice pe care bărbații și serialele l-au promovat. Replicile sarcastice și interogatoriile parcă ne conferă mai multă putere față de cel cu care purtăm un dialog. În realitate, doar ne facem rău dând mai multă importanță unor lucruri simple. Data viitoare când vei simți că lumea se prăbușește doar pentru că el nu a vrut să facă sex într-o seară, încearcă să vezi lucrurile în ansamblu.

În articolul

Mituri despre sex, spulberate!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Elevi care se identifică drept animale şi vin îmbrăcaţi ca vulpi şi papagali la liceele din România. "Urcă în patru labe scările"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Cannes 2024. Rochii spectaculoase care au atras toate privirile în prima zi a Festivalului de Film
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x