6 motive pentru care îți va da papucii cât de curând

Publicat pe 25.05.2014 la 23:07 Actualizat pe 25.05.2014 la 23:58

Simți că nu mai sunteți la fel de uniți ca înainte? Poate chiar ți-a dat de înțeles că nu mai are aceleași sentimente? Iată ce motive ar putea avea pentru a-ți da papucii:

1. Îl îndepărtezi de amici

În ultima vreme, i-ai ocupat tot timpul liber cu activități NUMAI de cuplu. Când vrea să se vadă cu prietenii, inventezi orice pretext ca să stea cu tine sau mergi cu el, deși niciunul dintre ei nu își aduce prietena.

2. Ai devenit leneșă

Înainte să-l cunoști, te aranjai zilnic, îți alegeai hainele cu grijă, erai cea mai stylish fată pe care el o văzuse vreodată. De aceea s-a și îndrăgostit de tine. Odată ce ai devenit sigură de sentimentele lui, ai început să nu îți mai pese de propria înfățișare. Nu te mai epilezi, nu te mai machiezi, nici nu mai mergi la coafor. Ai grijă - bărbații sunt foarte vizuali!

3. Nu ai niciodată bani

Te aștepți ca el să plătească pentru tot? Mare greșeală! Faptul că îți dai tot salariul pe haine și pretinzi ca el să plătească ieșirile în oraș, la film și cumpărăturile generale denotă egoism și iresponsabilitate.

4. Ești fata lui tata

La început, i s-apărut normal să fii protejată de ai tăi, să le dai socoteală pentru tot ce faci ca o fiică bună. Dar telefoanele constante date alor tăi și faptul că aprobi orice decizie iau în privință cu viața ta îi vor da de înțeles că nu te poți descurca de una singură și nu ești capabilă să-ți asumi deciziile și acțiunile.

5. Stai acasă toată ziua

La început, a adorat faptul că îl așteptai acasă să vă uitați la un serial sau îi găteai ceva special. Dar acum nu înțelege și nu acceptă nevoia ta de a fugi de lume - oricât de introvertită ai fi.

6. Nu îți mai pasă

La început, voiai să afli totul despre serviciul lui, viața prietenilor săi, ce planuri are de viitor. De la o vreme, nu îl mai întrebi nimic. Poate ai presupus că îți va spune singur lucrurile importante, dar adevărul este că a început să creadă că nu te mai interesează. Odată ce l-ai obișnuit așa, nu mai poți da înapoi!

În articolul

6 motive pentru care îți va da papucii cât de curând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x