Nu-l lăsa să plece atât de ușor! 6 lucruri pe care SIGUR le vei REGRETA mai târziu

Publicat pe 06.01.2015 la 10:42 Actualizat pe 06.01.2015 la 11:08

Nu e ușor de acceptat și doare, dar adevărul este că pentru a-ți întâlni alesul, mai mult, pentru a recunoaște că el este bărbatul alături de care vrei să fii toată viața, trebuie să pierzi ceva bun. Trebuie să realizezi că, la un moment dat, ai avut un tip excelent, pe care l-ai lăsat să plece. Atunci vei știi cum să nu mai faci greșeala a doua oară... atunci când vei ajunge să regreți:

Nu e ușor de acceptat și doare, dar adevărul este că pentru a-ți întâlni alesul, mai mult, pentru a recunoaște că el este bărbatul alături de care vrei să fii toată viața, trebuie să pierzi ceva bun. Trebuie să realizezi că, la un moment dat, ai avut un tip excelent, pe care l-ai lăsat să plece. Atunci vei știi cum să nu mai faci greșeala a doua oară... atunci când vei ajunge să regreți unul din aceste lucruri:

1. Nu e unul și același lucru să fii îndrăgostită și să iubești

Ați fost perfecți unul pentru celălalt dar iubirea a trecut peste noapte. Cel mai probabil ți-ai dat seama că poți avea ceva mai bun și că euforia de la început a fost doar atât - nicidecum dragoste de o viață.

2. Îți dai seama că e mult mai ușor să te îndrăgostești de cineva decât să găsești pe cineva care să te iubească

După ce v-ați despărțit, ai realizat probabil că nu e atât de ușor să-i găsești înlocuitor precum credeai. Ție îți pot plăcea mai mulți tipi, dar asta nu înseamnă că ei vor fi disponibili, atrași de tine și dispuși să aibă o relație așa cum ți-o dorești.

3. Accepți că ești capabilă să faci pe cineva să sufere

Pentru a deveni mai bună și pentru a nu mai face aceleași greșeli trebuie să accepți că poți deveni e nesuportat când ți-e frică că vei pierde iubirea celui drag, într-un mod sau altul.

4. Realizezi că sentimentele te pot înșela

Sentimentele sunt o reacție la ceea ce crezi că se întâmplă și ce se întâmplă cu adevărat. Cele mai multe cupluri se despart din cauza concluziilor trase fără o discuție deschisă înainte, din cauza neînțelegerilor de comunicare.

5. Știi că deși „pentru totdeauna” te înspăimântă la început, poate fi și incredibil de reconfortant

Frica de angajament duce la multe despărțiri și regrete. Poate ai crezut că te așteaptă ceva mai bun, poate ți-a fost frică să-i spui te iubești pentru că așa te „legi de el” pentru totdeauna. Adevărul e că poți renunța oricând... dar de ce să nu te bucuri de o iubire reală și să vezi unde te duce?

6. Îți dai seama că dorul de cineva te urmărește pe termen nedefinit

Durerea fizică poate trece în timp - medicina a progresat foarte mult. Durerea emoțională poate dura la nesfărșit, înțepând inima din când în când. Nu e durere mai mare decât să știi că ai pierdut persoana care te completa, cea cu care ai putea acum să clădești un viitor.

În articolul

Nu-l lăsa să plece atât de ușor! 6 lucruri pe care SIGUR le vei REGRETA mai târziu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x