Patru metode simple de stimulare reciproca a libidoului

Publicat pe 25.07.2011 la 16:02 Actualizat pe 25.07.2011 la 16:03

Exista diverse metode prin care in cuplu puteti sa va stimulati reciproc libidoul, daca ati ajuns intr-un punct in care acesta a ajuns la un nivel scazut si viata intima si-a pierdut din intensitate si...placere.

Faceti ceva extrem

Daca vrei activitati mai incitante, de ce sa nu iei cursuri de surfing impreuna cu partenerul in loc sa va plimbati pe plaja? La fel de bine poti lasa imaginatia libera si sa gasesti alte activitati care iti cresc pulsul si deci, adrenalina. Dr. Cindy Meston, autoare a cartii „De ce fac femeile sex" (Why Women Have Sex), explica: „Cand faci ceva incitant, inima ta o ia la galop si sistemul nervos este alert, asemenea momentelor de excitatie sexuala."


Inlocuiti apa minerala cu un pahar de vin


Ce zici de o cina romantica? O mancare usoara insotita de un pahar de vin rosu ar putea sa iti faca bine. Cercetatorii au descoperit ca femeile care servesc ocazional cate un pahar de vin rosu au un nivel mai ridicat al poftelor sexuale si al lubrificarii vaginale decat cele care nu beau deloc. Motivul este ca in vin se gasesc multi polifenoli, niste antioxidanti care au proprietatea ca ajuta vasele de sange sa se dilate. Astfel, este marit fluxul sanguin catre zonele tale erogene. Totul are insa o limita si specialistii de indruma sa ne limitam la un pahar.


Atingeti-va


A te tine de mana cu partenerul este un gest tandru. Si poate sa te incite totusi si sexual. Dr. Goldstein sustine ca si simplul act de a-ti atinge partenerul poate declansa in creierul tau eliberarea de oxitocina, hormonul care incurajeaza apropierea si excitarea. Deci nu sariti niciodata peste preludiu!


Adulmecati-va


Ai simtul mirosului mai ascutit decat crezi. Chiar daca tu nu realizezi, creierul tau reactioneaza la feromonii existenti pe pielea partenerului tau mai ales dupa ce face miscare. Insoteste-l la sala sau imbratiseaza-l indelungat dupa ce termina exercitiile. Apoi faceti un dus impreuna. Mirosul partenerului iti va creste nivelul de cortisol, hormon care poate mari dorintele sexuale.

Citeste si Sfatul Parintilor!
Foto: modernmom.com

În articolul

Patru metode simple de stimulare reciproca a libidoului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x