Patru tipuri de barbati care iti vor da lumea peste cap (si nu intr-un fel bun)

Publicat pe 12.04.2013 la 16:01 Actualizat pe 12.04.2013 la 18:36

Iti plac baietii buni dar din cand in cand iti mai face cu ochiul si un rebel, un baiat rau, seducator, o adevarata provocare care te tine tot timpul in suspans. Ii place sa se joace cu mintea ta, te face sa pui la indoiala tot ce stiai despre tine si ti se pare fascinant. In final insa, singurele lucruri pe care le vei obtine de la el vor fi o mare durere de cap si o inima franta.

Nu stii daca barbatul pe care ai pus ochii este un astfel de tip sau nu? Tracy McMillan, autoarea cartii "Why You're Not Married... Yet", te poate lamuri. Uite patru tipuri de barbati care iti vor da lumea peste cap:

1. Genul "Taylor Swift". Nu ma refer la barbatul efeminat, ci acela care pare atat de dragut la inceput si are capul in nori, care se trezeste peste doua-trei saptamani ca nu mai e atat de indragostit de tine cum spunea la inceput. Din femeia vietii lui ai ajuns o greseala si eventual, daca vrei, o buna prietena. Acest gen de barbat te va face sa pui la indoiala felul tau de a fi intr-o relatie, te va face sa iei la analiza toate momentele petrecute impreuna si sa te dai de ceasul mortii incercand sa afli unde ai gresit. In final, o sa ramai (in cel mai bun caz) cu o melodie scrisa pentru tine (si alte zeci de femei) credule.

2. Dependentul de chipsuri. I se spune asa pentru ca trateaza femeile ca pe niste chipsuri - nu poate avea decat una singura. Te va curta insistent, doar vrea sa formeze un harem! Este genul de om care se va juca cu mintea ta la infinit - pe de o parte se arata indragostit de tine, pe de alta parte nu isi ia niciun angajament - nici macar pentru o cina. Intr-o zi te face sa te simti cu adevarat speciala, in alta zi iti distruge increderea in tine si in voi. Ii gasesti scuze, desi in sufletul tau stii ca ceva nu se potriveste. E normal - el vrea un harem, nu doar o cadana!

3. Prietenul... fara beneficii. Un astfel de barbat exista. Cum iti dai seama daca esti "norocoasa" care a pus ochii pe el? Va intelegeti perfect, dormiti in acelasi pat, dar cand vine vorba de sex, nu se intampla nimic. Spune ca apreciaza prea mult prietenia voastra desi te gaseste atragatoare. Nu intelegi ce se intampla, pentru ca stii ca toti barbatii vor sex. Numai ca unii au fetisuri ciudate cu femei pe care sa nu le placa fizic, care le fac viata amara sau pe care le platesc. Tu nu esti deloc ca ele, treci mai departe!

4. Geniul/ filozoful. Este atat de inteligent (sau da impresia ca ar fi) incat nu poti sa nu il admiri zile in sir. Esti mai mult decat iubita lui, esti fana lui numarul 1. Problema este ca majoritatea timpului nu intelegi ce vrea sa spuna sau certurile intre voi nu au rezolvare. Abstractizeaza orice solutie propui, iti intoarce cuvintele iar in final, nici tu nu stii ce voiai sa ii spui.

foto: toutlecine.com

În articolul

Patru tipuri de barbati care iti vor da lumea peste cap (si nu intr-un fel bun)

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x