Plăcere în 2: Tot ce trebuie să știi despre orgasmul simultan

Publicat pe 25.06.2015 la 15:31 Actualizat pe 25.06.2015 la 19:04

De cele mai multe ori, orgasmul simultan se consideră a fi rezultatul pozitiv al unei relații statornice și solide. De asemenea, este dovadă clară că cei doi parteneri sunt mulțumiți de viața lor sexuală și emoțională. Dacă aveți o relație statornică, de lungă durată, sunteți mulțumiți de relația afectivă și totuși nu aveți orgasm simultan, nu trebuie să trageți concluzii pripite sau să văfaceți probleme

Studiile de specialitate au demonstrat că partenerii care au orgasm simultan își consolidează relația și au o perspectivă mult mai optimistă asupra vieții spre deosebire de cei care nu au orgasme simultane.

De cele mai multe ori, orgasmul simultan se consideră a fi rezultatul pozitiv al unei relații statornice și solide. De asemenea, este dovadă clară că cei doi parteneri sunt mulțumiți de viața lor sexuală și emoțională.

Dacă aveți o relație statornică, de lungă durată, sunteți mulțumiți de relația afectivă și totuși nu aveți orgasm simultan, nu trebuie să trageți concluzii pripite sau să văfaceți probleme. Pentru persoanele care nu reușesc să ajungă la orgasmul simultan, există o serie de sfaturi.

Se spune că orgasmul unei femei începe în minte. Drept urmare, după o zi în care ați vizualizat ceea ce va urma să se întâmple seara, trebuie să pregătiți terenul pentru actul sexual. Poți miza pe o atmosferă romantică, un film romantic, o ținută sexy sau o seară spontană.

În ceea ce privește timpul necesar unei femei pentru a atinge orgasmul, acesta este mult mai mare decât cel al unui bărbat. De aceea, preludiul este foarte important pentru femeie. O atmosferă plăcută, caldă, cu muzică lentă și lumânări vor ajuta parteneră să aibă orgasm în același timp cu partenerul ei. Femeia trebuie să se simtă iubită, alintată, să simtă mângâieri și atingeri tandre.

Este foarte important ca cei doi parteneri să se ajute pentru a ajunge la orgasmul simultan. Drept urmare, este indicat ca bărbatul să se ocupe de partenera, iar femeia să se ocupe de partener, iar în momentul în care unul din parteneri simte că se apropie orgasmul, el trebuie să încerce să îl amâne tocmai spre a ajunge la orgasmul simultan.

Pentru o viață sexuală reușită citeste mai mult pe YVE.ro

În articolul

Plăcere în 2: Tot ce trebuie să știi despre orgasmul simultan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x