Prima noapte la tine acasa: 7 greseli pe care le va face a doua zi

Publicat pe 13.04.2013 la 16:15 Actualizat pe 13.04.2013 la 18:00

A petrecut prima noapte la tine acasa. A doua zi, te trezesti cu un zambet larg pe fata si incepi sa observi tot ce nu te-a deranjat pana acum la el. Uite la ce sa te astepti din partea lui dis-de-dimineata:

1. Nu mai vorbeste cu tine intreaga zi. Trebuie sa ajunga la birou, e repezit, iti da un sarut in fuga si nu mai auzi de la el... intreaga zi! In timp ce tu iti aduci aminte de clipele placute petrecute azi-noapte si te mananca degetele sa ii dai un mesaj romantic, el te ignora complet.

2. Dispare inainte sa te trezesti complet. In loc sa te sarute de "buna dimineata", sa iti aduca cafeaua la pat sau macar sa iti spuna cat de bine s-a simtit noaptea trecuta si sa iti propuna sa va vedeti din nou, te trage de mana sa inchizi dupa el usa - pentru ca are lucruri urgente de facut. Mai neplacut: pleaca inainte sa te trezesti si iti lasa un biletel pe care scrie: "Am plecat. Inchide usa."

3. Bunele maniere? Nici vorba! A petrecut noaptea la tine, v-ati baut cafeaua de dimineata, ati luat micul dejun, s-a barbierit, etc. In mod normal, ar trebui sa te ajute sa strangi vasele si sa faci curat inainte ca amandoi sa plecati la munca. In schimb, se preface ca totul e in regula si lasa haos dupa el.

4. Pleaca de la tine fara sa aiba grija de propria igiena. De dimineata, te astepti sa se spele pe dinti, sa se barbiereasca, sa faca sau chiar sa faceti un dus impreuna. In schimb, el pleaca de la tine in fuga, cu hainele mototolite de aseara, mirosind inca a vin rosu, fara un cuvant.

5. Vorbeste la telefon cu alte femei. Noaptea trecuta ai fost tot ce si-a dorit vreodata la o femeie. A doua zi, dis-de-dimineata il auzi complimentand colege de birou, stabilind intalniri cu alte femei devreme chiar daca asta inseamna ca va pleca de la tine mai devreme decat ati planuit. La fel de posibil este sa isi sune mama si sa il auzi inventand scuze despre noaptea trecuta, in loc sa ii spuna ca a ramas la tine.

6. Se poarta rece. In timp ce tu te alinti ca o pisica, el isi verifica mesajele, se joaca pe telefon sau face orice altceva decat sa iti arate ca te doreste si la lumina zilei. Femeile sunt in general fiinte nesigure si vrem sa ni se arate afectiune si dorinta pentru a intelege ca noaptea trecuta nu a fost o greseala provocata de prea mult alcool.

7. E prost dispus si te jigneste. Cel mai rau lucru care se poate intampla a doua zi este ca el sa iti raspunda monosilabic, sa fie nervos si sa te jigneasca remarcand toate lucrurile care il deranjeaza la tine. Asta poate sterge rapid memoria clipelor frumoase petrecute impreuna.

foto: pinterest.com

În articolul

Prima noapte la tine acasa: 7 greseli pe care le va face a doua zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x