Sase sfaturi pentru a alunga monotonia din viata de cuplu

Publicat pe 08.09.2010 la 14:47 Actualizat pe 08.09.2010 la 15:08

Plictisiti? Dornici de senzatii noi, inclusiv de ordin sexual? Fiecare zi aproape la fel? Regrete? Daca sunteti macinati de astfel de sentimente in viata sentimentala de zi de zi, e clar ca trebuie sa faceti ceva pentru a va revigora viata de cuplu. Dar ce? Iata sase idei care va pot fi utile.

Organizati petreceri

Una din cele mai mari greseli ale cuplurilor este sa petreaca exagerat de mult timp impreuna, adica in doi, de dimineata pana seara, chiar si in weekend. O fi dragostea mare si sentimentele pure insa la un moment dat rutina devine de neocolit. De aceea e bine sa incepeti sa organizati petreceri la voi acasa: astfel veti fi tot impreuna, dar alaturi si de alti oameni. E distractiv.

Vizitati locuri noi

Da, v-ati simtit bine intr-un restaurant si de 4 ani doar acolo mergeti. Da, v-ati simtit excelent in Thassos, in vacanta, si de 5 ani doar acolo mergeti. E bine sa descoperiti mereu lucruri noi, sa va puneti in situatii noi, in imprejurimi pe care le descoperiti pentru prima oara.

Petreceti timp separat

Tu, ca barbat, trebuie sa te vezi macar o data pe luna doar cu prietenii tai, la o bere. Ea trebuie sa mearga cu prietenele ei la shopping sau la o cafea. Chiar daca au relatii stranse si fericite, barbatii si femeile se deschid altfel in preajma prietenilor buni si vechi de acelasi sex. Si da, fiind departe unul de altul, poate veti reincepe sa simtiti sentimentul de dor - cel pe care l-ati abandonat stand mereu nas in nas.


Stabiliti obiective comune

Fie ca e vorba de slabit, fie ca e vorba de modernizarea locuintei, fie de planificarea vacantelor - intocmiti liste cu ce aveti de facut pentru indeplinirea fiecarui obiectiv. Tachinati-va daca unul dintre voi e mai lenes si ramane in urma cu ce are de facut!


Incercati lucruri noi in pat

Sa fim, sinceri, imensa majoritate a cuplurilor care au mai multi ani in comun de viata sexuala intra intr-o anumita rutina. Insa cand simtiti ca deja lucrurile incep sa devina periculos de plictisitoare iar cheful aproape a disparut, stati de vorba si incercati sa puneti in aplicare, fara rusine, lucruri pe care inca nu le-ati facut. Pe plan mondial, se crede ca doar 1% din cupluri ajung, dupa 10 ani de viata intima impreuna, sa incerce majoritatea pozitiilor sau senzatiilor sexuale. Din multe motive se intampla acest lucru - insa e bine sa incercati sa vorbiti deschis despre ce v-ati dori in pat si nu ati pus in aplicare pana acum. Nu uitati - intr-o relatie reala si sincera nu exista limite in pat.


Faceti un copil sau luati-va un caine

Daca inca nu sunteti gata sa deveniti parinti, atunci poate incercati sa vedeti cum va e avand grija de un catel. Sau de o pisica. Inevitabil veti avea mai multe preocupari sau subiecte de conversatie.


foto: chiropractorchatswood.com

În articolul

Sase sfaturi pentru a alunga monotonia din viata de cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x