Semnele care îţi arată că te străduieşti prea mult

Publicat pe 14.07.2016 la 12:31 Actualizat pe 14.07.2016 la 13:05

Atunci când te străduieşti foarte mult pentru ca tu şi partenerul tău să rezistaţi împreună, este un semn clar că ceva nu funcţionează aşa cum trebuie. Deşi implicarea este esenţială pentru ca un cuplu să reziste, lupta continuă și epuizantă a unuia dintre parteneri pentru ca relația să nu se destrame este un semnal serios de alarmă.

Într-o relaţie este necesar ca fiecare dintre parteneri să depună efort şi energie pentru ca viaţa lor împreună să fie una fericită şi împlinită.
Dar atunci când te străduieşti foarte mult pentru ca tu şi partenerul tău să rezistaţi împreună, este un semn clar că ceva nu funcţionează aşa cum trebuie. Deşi implicarea este esenţială pentru ca un cuplu să reziste, lupta continuă și epuizantă a unuia dintre parteneri pentru ca relaţia să nu se destrame este un semnal serios de alarmă. Iată câteva semne care îţi arată că te străduieşti prea mult:

Accepţi să faci lucruri pe care nu le doreşti

Ţi se întâmplă de multe ori să faci tot felul de lucruri pe care poate că nu ţi le-ai dori, numai de dragul de a-l mulţumi pe iubitul tău? Concesiile sunt necesare în orice cuplu, dar atunci când unul dintre parteneri este de obicei cel care renunță la propriile dorinţe în favoarea celuilalt, este un semn clar că sunt probleme.

Îţi încalci principiile

Dacă descoperi tot mai des că eşti nevoită să renunţi la unele principii pe care le ai de multă vreme şi la care ţii foarte mult, doar pentru a-l ţine lângă tine pe iubitul tău, atunci viaţa ta sentimentală este într-un mare impas. O persoană care te iubeşte şi care te respectă nu ar permite niciodată să îţi încalci propriile principii, de aceea trebuie să te gândeşti cu multă seriozitate dacă merită să faci asta de dragul relaţiei în care te afli.

Eşti permanent îngrijorată

Faptul că te gândeşti cu groază că relaţia ta s-ar putea să se destrame în orice clipă este un alt semn care îţi arată că viaţa ta de cuplu nu este pe drumul cel bun. Nesiguranţa apare de obicei într-o relaţie instabilă, care dă mereu semne că este pe punctul de a se destrămă, iar unul dintre parteneri este cel care se străduieşte mai mult să menţină cuplul unit. Dacă te regăseşti în această descriere, este cazul să cântăreşti cu atenție dacă merită cu adevărat să îţi consumi toată energia şi să îţi iroseşti timpul încercând să salvezi ceva ce nu pare să aibă șanse de viitor.


Eşti nefericită

Toate lucrurile pe care eşti nevoită să le faci pentru a menţine relaţia pe linia de plutire te pot face foarte nefericită. Dar se întâmplă de multe ori ca unele persoane să-şi dedice viaţa scopului de a salva chiar şi cele mai neîmplinite relaţii fără să realizeze că se află pe un drum greşit. Nu încerca să ignori nefericirea în viaţa ta de cuplu.

Nu mai ai energie pentru altceva


Dacă îți concentrezi toată atenția și energia asupra scopului de a-ți menține relația, sunt șanse mici să mai ai energie și pentru alte aspecte ale vieții tale. O astfel de relație cu probleme îți deturnează atenția de la proiecte importante, fie că este vorba de educația, cariera sau pasiunile tale. Vei descoperi că treptat toate țelurile tale pentru viitor sunt lăsate pe plan secund pentru că nu mai ai energie pentru ele. Nu lăsa ca acest lucru să se întâmple şi preia controlul asupra vieții tale!

În articolul

Semnele care îţi arată că te străduieşti prea mult

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x