S.O.S, monotonie! Invata cum sa-ti recuceresti partenerul

Publicat pe 17.09.2013 la 13:34 Actualizat pe 17.09.2013 la 13:53

In orice relatie de lunga durata intervine, la un moment dat, monotonia. Daca vrei sa-ti “resuscitezi” relatia, urmeaza sfaturile de mai jos:

Fii tu insati
Uneori, atunci cand esti implicata intr-o relatie de iubire, ai tendinta sa te schimbi. Incearca sa ramai mereu ca atunci cand ti-ai intalnit iubitul. Fii mereu femeia de care s-a indragostit. Fii atenta cu el, fa-l sa zambeasca si sa se simta special in fiecare moment. Uita de problemele de la serviciu si profita de clipele pe care le petreceti impreuna.

“Fugi” in lume cu el
Planuieste o escapada romantica in secret, iar intr-o zi cand iese de la serviciu (ideal la sfarsitul saptamanii), asteapta-l. Spune-i ca vrei sa-l duci intr-un loc deosebit. Fii sigura ca va aprecia efortul tau.

Respecta-i pasiunile
O alta modalitate de a-ti surprinde partenerul este sa petreci o zi cu el, facand doar activitati pe care le adora. Insoteste-l la sala sau la cinema si lasa-l sa aleaga filmul. Cel mai important este sa petreceti timp impreuna.

Trimite-i mesaje romantice
Daca vrei sa scapi de monotonie, trimite-i un mesaj pe telefon sau un e-mail cu un text dragut, romantic. Surprinde-l si fii sigura ca se va reindragosti.

Fa-i complimente
Orice barbat adora sa fie complimentat. Spune-i cat de bine arata in camasa preferata si arata-i cat de mult il iubesti. Marturiseste-i ca te face fericita. Nu exagera, insa. Fa-i complimente atunci cand e cazul. Nu-i spune ca adori muschii lui, daca este un tip firav.

Fa-i cadou bilete la meci
Daca partenerul tau este fascinat de fotbal, surprinde-l cu bilete la meciul echipei favorite. Cumpara bilete si mergeti impreuna. Daca vei purta un outfit pe masura sau cel putin un fular cu inscrisurile formatiei sportive, fii sigura ca nu-ti va rezista.

Foto: Hepta.ro

În articolul

S.O.S, monotonie! Invata cum sa-ti recuceresti partenerul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x