Spune-mi cum te ține de mână, ca să-ți spun ce cuplu sunteți. Modul în care el te prinde de mână sau de umăr îți arată ce așteptări are de la tine

Publicat pe 19.05.2017 la 14:49 Actualizat pe 19.05.2017 la 14:56

Modul in care cuplurile se tin de mana in public sau felul in care se tin in brate spune multe despre relatia partenerilor. Descifreaza tainele gesturilor cu ajutorul acestui articol.

Foto: hepta.ro

Multe cupluri, căsătorite sau nu, încearcă să ofere în public o imagine perfectă, însă, nu de puține ori, adevărul este total diferit, susține mentalistul Buium Israel. Cititorul de gânduri spune că felul în care cei doi își împreunează mâinile, modul în care se țin de gât, sau partea pe care un bărbat își ține femeia atunci când cei doi se plimbă spun multe despre tipul și nivelul de afecțiune din cuplul respectiv.

E ușor să încerci un exercițiu de observație în timpul unei simple plimbări pe stradă, printr-un loc frecventat de mulți oameni, pentru a vedea cât de diferite sunt gesturile cuplurilor, iar tot ce trebuie să faci la început este să ții cont de o regulă de bază a limbajului gestual: partea dreaptă a unui bărbat este asociată cu imaginea paternă, iar partea stângă, cu cea maternă”, a explicat Buium Israel.

Pornind de la acestă idee, specialistul în citirea gândurilor ne oferă câteva ponturi cu ajutorul cărora putem decoda nivelul de afecțiune care leagă un cuplu:

În articolul

Spune-mi cum te ține de mână, ca să-ți spun ce cuplu sunteți. Modul în care el te prinde de mână sau de umăr îți arată ce așteptări are de la tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp